27 Φεβ 2008

Ψιλά γράμματα

Για καλό και για κακό επειδή καλό είναι να φυλάει κανείς τα ρούχα του για να έχει τα μισά, ο διάολος έχει πολλά ποδάρια, κάλιο γαϊδουροδένε παρά γαϊδουρογύρευε, το καλό το παληκάρι ξέρει κι άλλα παληκάρια, των φρονίμων τα παιδία πριν πεινάσουν μαγειρεύουν και ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται, εγώ θα βάλω και την παρακάτω δήλωση αποποίησης ποινικών ευθυνών στον πάτο του blog μου για να αποφύγω πάσα μήνυση, πάσα νόσο και πάσα μαλακία. Τη δήλωση τη συνέταξε η δικηγόρος μου την οποία και πλήρωσα αμυδρά. Αν τη χρειάζεστε για κάποια υπόθεση σας, το τηλέφωνο είναι στη διάθεση της γραμματείας του blog.

"
Το παρόν ιστιολόγιο αποτελεί πνευματικό τεκνό και αποκύημα της φαντασίας των συγγραφέων του. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική. Ιδιαίτερα δε σε περίπτωση συνωνυμίας με κάποιον επώνυμο, αυτός για τον οποίο μιλάμε είναι πάντα ο άλλος. Ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης μπήκε εδώ πριν πέντε χρόνια και βρήκε το χώρο μπουρδέλο και τον συμμάζεψε. Πριν λειτουργούσε σα γιάφκα αλλοδαπών σατανιστών παιδεραστών της κουκλουξκλάν που ενίοτε ρίχνανε από κανένα μανίκι ο ένας στον άλλο, οπότε αν βρεθεί τίποτα παράνομο εδώ μέσα, δεν ξέρω τίποτα, αυτοί θα το ξεχάσανε. Ο χώρος είναι ακατάλληλος για ανηλίκους, ενηλίκους, μεσηλίκους, υπερηλίκους, αστυνομικούς, πυροσβέστες, λιμενικούς, αστροναύτες, ναύτες, λοστρόμους, μούτσους, τον κινέζο στο βαρέλι, πρώην υπουργούς, νυν βουλευτές, αειθαλή φυτά, φουρνάρηδες, συνταξιούχους, συμβασιούχους, συμβασιούχες τριανταπεντάχρονες, κομιστές, διακομιστές, εκβιαστές, βιαστές, σαδιστές, μαζοχιστές, τσιρλίντερς, ταγματασφαλίτες, κομμουνιστάς, σοσιαληστάς, ληστάς, φιλελευθεριστάς, άγγλους, γάλλους, πορτογάλους, γότθους, οστρογότθους, βισιγότθους, γαρμπηγότθους, βανδηγότθους, σλάβους, σκλάβους, ωθομανούς, λαιστρηγόνες και κύκλωπες, ουίτ μαμά μου, εθνικές μειονότητες, εθνικές πλειονότητες, πλοιοκτήτριες εταιρίες, σχολιαστές, σπορτκάστερς, δημοσιογράφους, οδηγούς βυτίων εκκενώσεως βόθρων, τον Μπομπ Σφουγγαράκη, τον Αρτέμη Μάτσα, τον Φραντς Μπεκενμπάουερ και τον Τζακ Μπάουερ. Διαχειριστής του blog δεν υπάρχει, τη διαχείρηση τη δώσαμε έξω σε εταιρεία διότι δε μας πληρώνανε τα κοινόχρηστα και η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων είπε ότι είναι παράνομο να γράφουμε ποιοί τα χρωστάνε. Για οποιοδήποτε σχόλιο αναγνώστη του blog που έρχεται σε αντίθεση με τα χρηστά ήθη, τα άχρηστα πλήθη, τον παναθηναϊκό, την πολιτική ηγεσία, τη wannabe πολιτική ηγεσία, τον Αλέξη, τη Ντόρα, τον Κώστα, τον Κωστάκη, τον Ευάγγελο, το Θέμο, το Λάκη, το Μάκη, Τάκη, Σούλα, κατσαριδάκια μου γλυκά φύγετε φύγετε φύγετε γρήγορα, έρχονται να ψεκάσουν με το νέο μπαϊγκόν σπρέι πράσινο, υπεύθυνος είναι ο ίδιος, οι απόψεις του, η ανατροφή του και πιθανότατα η βλάβη στο μυαλό που του έδωσε ο μεγαλοδύναμος, και κατά συνέπεια σε αυτόν πρέπει να απευθύνετε τις μηνύσεις σας με κοινοποίηση σε κανάλι της αρεσκείας του κόμματος σας. Lasciate ogne speranza, voi ch'intrate."

Με εκτίμηση, ο Τρελός του Χωριού....

9 σχόλια:

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Τον Τσακ Νορις ξέχασες!!!!

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Ποιον έχεις δικηγόρο?

elda είπε...

Είσαι ΑΠΑΙΧΤΟΣ!!!!!
ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ για ακόμη μια φορά!!!

Cyberella είπε...

Απίθανο!

eeVoskos είπε...

Ζητώ επισήμως το εντός των εισαγωγικών κείμενο να δημοσιευτεί υπό την General Public License και να την υιοθετήσει ο κόσμος όλος!

Cybergoulion είπε...

@_st_: Δεν τον ξέχασα, απλά ο Τσακ Νόρις ΜΠΟΡΕΙ να διαβάσει το blog μου! Έχω το δικηγόρο του ισοβίτη, θέλεις να σου κάνω τα κονέ;

@elda, cyberella: Ευχαριστώ, ευχαριστώ...

@voskos: Ελεύθερα, αν και νομίζω ότι είναι πιο δημιουργικό να αυτοσχεδιάσεις στο ίδιο μοτίβο!

araxtos είπε...

χεχε
Εγώ έχω καλύτερο (συμφώνως το νόμο)

Cybergoulion είπε...

Και μακρύτερο μη σου πω!

underground είπε...

Αν είναι δυνατόν... Τι έχεις πει πάλι βρε αχαίρευτε??? :-)