29 Φεβ 2008

Τα έλεγα εγώ!

Η άποψη μου για τα blogs τον περασμένο Αύγουστο. Δεν είναι ακριβώς για τα τωρινά θέματα, αλλά κοίτα να δεις πόσο επίκαιρο το έκανε η επκαιρότητα! Όσοι παρακολουθούν και πιστεύουν την τηλεόραση και το press-gr, παρακαλώ κάντε κλικ στην αποκάτω παραπομπή, αλλιώς δε θα εμφανιστεί. Οι υπόλοιποι σας κόβει να το καταλάβετε και μόνοι σας φαντάζομαι!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

polu copy-paste douleyeis teleyaia sto blog...xalarwsame??????

ArtBomber είπε...

O Αrtbomber ξεκίνησε τη λειτουργία του και σας καλεί να συμμετάσχετε σε μια πρωτότυπη συγγραφική συλλογική προσπάθεια με τίτλο «το ομορφότερο όνειρο που είδα». Το βιβλίο θα εκδοθεί ψηφιακά από τον Αrtbomber με μηδενική τιμή.
Για περισσότερες λεπτομέρειες και σχετική ενημέρωση επικοινωνήστε μαζί μας στο artbomber@windowslive.com

Aγαπητέ Cybergoulion πέρα από την παραπάνω φόρμα, έχω να σου πω ότι διάβασα το κείμενό σου στο οποίο μας παραπέμπεις και πρέπει να σου πω ότι αν και διαφωνώ σε κάποια σημεία με την ουσία της ένστασής σου, μου άρεσε πάρα πολύ ο άμεσος τρόπος γραφής σου. Δεν με κούρασες και ένιωθα ότι σε άκουγα. Μιλούσες σε μενα.

Cybergoulion είπε...

Artbomber, αν και γενικά θεωρώ άκομψο το να διαφημίζει κάποιος οτιδήποτε μέσα από τα σχόλια στα blogs, σ'ευχαριστώ παρ'όλα αυτά που πρόσθεσες και την άποψη σου γι'αυτά που γράφω.

Freecat, έγινα τόσο κοινότυπος;