27 Φεβ 2008

Γυρίστε πίσω!

Και ναι, είναι αυτό που νομίζετε. Το πρώτο μου κόμικ, για αυτούς που το περιμένανε. Για την ακρίβεια είναι το πρώτο καρέ του πρώτου κόμικ, αλλά τι να κάνεις, να κάτσω να το τελειώσω σήμερα αποκλείεται και μια που είναι της επικαιρότητος η υπόθεση (ΘΑ είναι και ελπίζω ΝΑ είναι μέχρι να το τελειώσω) είπα να το αναρτήσω.

Και σαν μια έκκληση προς όλους του Blogger που έχουν αρχίσει να κλάνουν μαλλί με τα πρόσφατα γεγονότα και να βάζουν λουκέτο στα blog τους, θα χρησιμοποιήσω την συβιλική δήλωση του Τοτού στο ανέκδοτο όπου είχε πει η δασκάλα στα κορίτσια της τάξης αν πει καμία κακή κουβέντα να πάνε τρέχοντας στο διευθυντή: "Που πάτε ρε πουτάνες; Δεν άνοιξε ακόμη!"

4 σχόλια:

eeVoskos είπε...

Αυτός είναι ...ο Στιβ;;!! Περιμένουμε τι θα γίνει όταν ανοίξει η πόρτα του καφενείου. Θα ανοίξει άραγε η 7η πύλη της κωλάσεως;!!

mirela είπε...

Γειά σου Σταύρο η αλήθεια είναι ότι αρκετοί πανικοβληθήκαν απο την επικαιρότητα και όπως είπες βάζουν λουκέτο.Τ ο διακωμωδούμε με τους συναδέφους και λέμε φαντάζεσαι να ρθουν και να μας κάνουν κατάσχεση τους υπολογιστές και τέτοια. Ωραία σελίδα , και έχεις κάνει αρκετή δουλειά .Είσαι και παλιότερος βέβαια.
Καλή συνέχεια στο κόμικ.

Cybergoulion είπε...

Γειά σου και εσένα mirela, καλώς ήρθες και σε ευχαριστώ. Όσοι δεν πανικοβλήθηκαν πάντως, μπορώ να πω ότι ζωντάνεψαν οπότε μάλλον θα έχουμε αναζωπύρωση των κουρασμένων blogs!

Voske, θα το δεις, ελπίζω μόνο να μην πάει όπως το voskomic :-P

elda είπε...

-τραγουδιστά- Τί ωραία,τί καλά..θα γελάσουμε παιδιά...

ουπς τώρα το είδα..μόνο 5 καρέ βρε θα κάνεις?????
(ελπίζω αυτή να είναι η μακέτα της πρώτης σελίδας απο το μυθικό -όπως θα έλεγε και μιά αδελφή ,ονόματα δεν λέμε- κόμιξ μαμούθ σου...)
;)