4 Μαρ 2007

Κόκκινο φεγγάρι

Σήμερα, αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη ολική έκλειψη σελήνης ορατή από την Ελλάδα. Το μόνο κακό είναι ότι στον ουρανό βρίσκεται σε εξέλιξη και μια μάζωξη συννέφων ορατή από τα Τρίκαλα, οπότε αν και πρόλαβα να δω τις πρώτες φάσεις ζωντανά με κυάλια και τον λοιπό τοπογραφικό μου εξοπλισμο, δεν είμαι τόσο σίγουρος αν θα καταφέρω να δω και την κορύφωση του φαινομένου που είναι σε 20 περίπου λεπτά από την ώρα που γράφω αυτές τις γραμμές. Πάντως παρακολουθώ το τι γίνεται από εδώ . Αυτή την παραπομπή τη βάζω αν διαβάζει κανένας ξενύχτης και θέλει να το δει, αν και θα συμβούλευα αν δεν έχει συννεφιά να βγει σε καμιά ταράτσα. Κατά τ'άλλα δεν είχα τι να κάνω μια που ξέμεινα από επεισόδια των "heroes" που ξεκίνησα να βλέπω σήμερα (πολύ καλό btw) και είπα να γράψω και τίποτα στο blog μια και δε νυστάζω και έχω ξεμείνει μέσα, και τα δύο λόγω μιας ψιλοΐωσης λόγω της οποίας κοιμήθηκα ΠΟΛΥ περισσότερο απ'ότι συνήθως με αποτέλεσμα να βρυκολακιάσω (μεταφορικά) περισσότερο απ' ότι συνήθως! Αυτά για την ώρα, ξαναβγαίνω στη βεράντα μήπως είμαι τυχερός.

2 σχόλια:

eeVoskos είπε...

Για το Heroes ένα θε να πω: ΑΨΟΓΟ!!

Μόνο ένα με χαλάει. Ότι ζήλεψαν τη δόξα του Lost και έχουν κι εκεί ερωτικά τρίγωνα!!! Ελπίζω να μην το τραβήξουν και πολύ όμως (Lost -> 3 seasons...)

Όσο για το φεγγάρι... ήταν όμορφο, αλλά πολύ κόκκινο βρε παιδί μου! :-Ρ

Cybergoulion είπε...

Μην ανησυχείς, γίνεται επίλυση του τριγώνου παρακάτω! Και όσο για το φεγγάρι τελικά δεν το είδα αυτή τη φόρα... Τι να κάνεις, ευτυχώς το είχα δει την προηγούμενη φορά πάντως!