20 Μαρ 2007

Τρελή δουλειά (preview)

Το παραπάνω σκιτσάκι θέλω να σας το δείξω από την Πέμπτη που το έφτιαξα, αλλά δε βρίσκω ευκαιρία να το τελειώσω, ούτε καν το πρώτο χέρι στο βάψιμο (ακόμη τρέχουν μπογιές σε μερικά σημεία :). Είπα λοιπόν να σας δείξω το μισό και αν και το θέμα διαφαίνεται ήδη, θα το καταλάβετε καλύτερα μόλις βρω λίγο χρόνο να το ολοκληρώσω, πάντως έχει να κάνει με το φόρτο εργασίας, γι' αυτό και είναι ακόμη γιαπί! Μπάι δε γουέι, έχει ακόμη ένα επίπεδο στο πίσω μέρος που δε φαίνεται εδώ...

Να συμπληρώσω ότι απ' ότι είδα ο Σκύλος στα πλαίσια της άτυπης ανταλλαγής πολιτιστικών στοιχείων (με την πολύ ευρεία έννοια του όρου) με το παρόν ταπεινό blog δημοσίευσε στο δικό του το τελευταίο μου "αριστούργημα" από την τέχνη του φωτομοντάζ αυτή τη φορά! Αν είναι κάτι που τον παραδέχομαι είναι ότι έχει αυτοσαρκασμό!

3 σχόλια:

AGH είπε...

Μου θυμίζει την διαφήμιση γνωστής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας με τον κακομοίρη μηχανικό που μιλάει σε 2 τηλέφωνα και λέει ψέμματα για το πού είναι... Μετά μπαίνει στην οικοδομή και πέφτουν σακιά, και το καλύτερο το λέει στο τέλος αφού έχει πληρώσει τους εργάτες: "Ο τοίχος!!! Που είναι ο τοίχος !!!"
Μόνο ένας συνάδελφος καταλαβαίνει την μαυρίλα του επαγγέλματος...

Σταθης Παναγιωτοπουλος είπε...

Μόνο αυτο παραδέχεσαι ρε καθίκι; Την ομορφιά, την εξυπνάδα, το κορμί, το τακτ μου όχι; Φίδι έτρεφα στον κόρφο μου...
Ωραίο ιστολόγιο, φυλλαράκι! Θα το παραπέμψω στο θκομ, αν δε σου ενοχλεί.

Cybergoulion είπε...

Μα οι χάρες του corpus coprus είναι γνωστές σε όλους! Στο κάτω κάτω εδώ εκτρέφεις ολόκληρο Γκοτζίλα στον γκόλουμ σου, τι ψυχή έχει ένα φιδάκι στον κόρφο; Όσο για την παραπομπή, αχ, μη, δε θέλουου, άντε καλά ΘΕΛΟΥΟΥ!