26 Μαΐ 2008

Ευσεβείς πόθοι

Μια που γελάσαμε με τα προηγούμενα, ας ασχοληθούμε και με κάτι σοβαρό. Έτυχε να ακούσετε μέσα σε όλο το πανηγύρι για τη γιουροβίζιον τί δήλωσε η ανεκδιήγητη γυναίκα του πρώην γκόμενου της Μόνικα σχετικά με το λόγο που συνεχίζει να αγωνίζεται για το χρίσμα άσχετα που έχει ουσιαστικά χάσει από καιρό; Κοντολογίς μόνο που δεν είπε ότι μένει μήπως -δεν ξέρεις καμιά φορά- δολοφονήσει κανένας τον αντίπαλο της! Αυτή η δήλωση με σοκάρισε μάλλον γιατί εδώ και αρκετό καιρό σκέφτομαι τον Ομπάμα σαν τον επόμενο δολοφονημένο πρόεδρο των ΗΠΑ. Αλλά άλλο να το σκέφτεσαι, άλλο να το ακούς από τον αντίπαλο του... Το καλύτερο σχόλιο που βρήκα είναι το παρακάτω στο οποίο. Λυπάμαι, που είναι στα αγγλικά, αλλά πιστεύω ότι οι περισσότεροι δε θα έχουν πρόβλημα.




Ο κύριος που τα λέει αυτά είναι ο Keith Olbermann. Δε σας λέω να τον πιστέψετε (τι είμαι; δημοσιογράφος;), αλλά μπορείτε να ψάξετε το θέμα και να σχηματίσετε δική σας άποψη.

3 σχόλια:

Venia είπε...

τα λογια ειναι περιττα για αυτο θα πω 2 (ζυγος αριθμος!)

"ο κουκος και η Ανοιξη"

1.μια "Μονικα" φερνει την ανοιξη
(για τον αντρα,βλεμμα αλλοιθωρο,
αναταση ψυχης,χαμογελο μεχρι τα αυτια,περπατημα κουκουρουκου...πανω κατω οπως εισαι μολις εχεις φαει γυρο απο τον Μπαντεκα)
2.μια "Μονικα" πυροβολει τον κουκο
(για τη γυναικα του αντρα, και αν ο κουκος ειχε λαλησει απο πριν...και αν ο κουκος ειναι και ξανθος βαμμενος ντεκαπαζ...
ΟΥΙ ΛΕ ΛΕ ΜΟΥ!)

Venia είπε...

δεν μπορω να γραψω πιο σοβαρα σχολια
φανταστικε τοπογραφε!
εχουμε και ενα ΕΠΙΠΕΔΟ!

Cybergoulion είπε...

Και η Χίλαρι το ίδιο...