25 Μαΐ 2008

Eurovision 2008 μέρος Β': Της Καλομοίρας

Ο ευρωπαϊκός διαγωνισμός μουσικής, έχει πάψει να είναι τέτοιος εδώ και πολλά χρόνια, από την εποχή του Volare μη σου πω... Πρώτα απ' όλα, δεν είναι ευρωπαϊκός, ευρασιατικός μπορεί. Δεύτερον δεν είναι διαγωνισμός και τρίτον και κυριότερο, δεν είναι μουσικής! Εμένα δε μου το βγάζεις από το μυαλό ότι η ΕΣΣΔ διαλύθηκε για να παίρνουν περισσότερους βαθμούς στη γιουροβίζιον. Τι περεστρόικα και μαλακίες μου λες τώρα! Για τις αλλαξοκολιές στη βαθμολογία διαμαρτυρήθηκαν έντονα τα μέλη του ΣΠΙΧ και διαφόρων άλλων ευρωπαϊκών συλόγων παιδεραστών οι οποίοι έδωσαν ένα σκασμό λεφτά σε SMS για να βγάλουν πρώτη την Καλομοίρα και μείνανε με τα γλυφιντζούρια στο χέρι. Στο πλευρό της Καλομοίρας τάχθηκε και ο Ριβάλντο, ο οποίος δήλωσε ότι "Η Καλομοίρα είναι πρωταθλήτρια στην καρδιά μας και οι διαγωνισμοί πρέπει να κερδίζονται στην πίστα και όχι με ψηφοφορίες". Αμέσως μετά γύρισε και έκανε χειρονομία προς τους παρουσιαστές δείχνοντας τους δώδεκα δάχτυλα. Τώρα που βρήκε τα δύο επιπλέον δάχτυλα μη με ρωτάτε, εχω από το λύκειο να ασχοληθώ με τη βιολογία! Ένα ακόμη μήνυμα που πέρασε στο χθεσινό διαγωνισμό είναι η πρόθεση των καταναλωτών να τιμωρήσουν την Ουκρανία για τα λάδια τα οποία μας στέλνει, καταβαραθρώνοντας τη στη δεύτερη θέση, γεγονός αξιοσημείωτο λαμβάνοντας υπόψη το τί ξέκωλο ήταν η Ουκρανέζα τραγουδίστρια και τι (δε) φορούσε. Έτσι λοιπόν, ορίστε! Είμαστε και πάλι πρώτοι με κάθε λόγο να είμαστε υπερήφανοι και μάλιστα με το επιπλέον πλεονέκτημα ότι δε θα έχουμε όλο αυτό το τσούρμο με τους χαραμοφάηδες στη χώρα μας πάλι. Πάλι καλά γιατί ο λογαριασμός της ΔΕΗ ήδη έχει ανέβει αρκετά. Και μετά έχουμε και την ΕΡΤ να σου λέει ότι θα δούμε το Euro χωρίς συνδρομή!

3 σχόλια:

Rami είπε...

To kyriotero einai oti den eidame tin eurovision xwris syndromi...

Kai ksanalew, DEN tin eidame! :)))

(kai aporousa giati h mpyraria pou syxnazw itan adeia sabbatiatika...)

Venia είπε...

του χρονου να μην παμε καθολου ρε συ
ουτε ο Βας Βας μη Βαρας πρωτοξαδελφος του Κλωντ Βα ΝΤαμ θα τα καταφερει.
Δικαιολογια?
οπως η Αυστρια:όσο ψηφιζονται χωρες κι οχι τραγουδια εμεις ΤΣΟΥ!
...και τωρα μαθηματικα:
"φφφφφφφφφιλάκχια φχαριστοου!οου οου"
ταδε εφη Καλομοιρα(φραση x 43ψηφοι = ευχαριστιες ,καθε φορα που μας φηψιζανε)

Cybergoulion είπε...

Τι να κάνεις Rami, αν είσαι για φαγητό και έχεις 2-3 τηλεοράσεις γύρω γύρω να δείχνουν το ίδιο πράγμα, πες μου πως να μην το δεις!

Βένιους, λες να στείλουμε τον ίδιο τον Ζαν Κλωντ Βαν Νταμ; Κι αν του πούνε φύγετε μη σας πλακώσω στο ξύλο και τους τέσσερις;