12 Μαρ 2007

300 + 1


Σήμερα είδα την ταινία 300 και χαίρομαι επειδή ήταν όπως ακριβώς την περίμενα. Πολύ καλή μεταφορά και παραδόξως αν εξαιρέσεις κάποιες λεπτομέρειες, ιστορικά ακριβής. Όσοι διαμαρτύρονται για τις λεπτομέρειες ας μη ξεχνάνε ότι προέρχεται από το αντίστοιχο κόμικ του Frank Miller. Το καλύτερο που άκουσα ήταν ότι η συγκεκριμένη ταινία είναι η συγγνώμη του Hollywood για την Τροία και τον Αλέξανδρο. Συμφωνώ απολύτως! Όσο για την ταινία την προτείνω σε μοβόρους και μη.

Υ.Γ.1. Μια παλιά αναφορά του blog στον Leonidas υπάρχει εδώ :-P
Υ.Γ.2. Μα να μπει ο Αχιλλέας στην Τροία, για να παίξει ο Μπραντ Πιτ μέχρι το τέλος ρε γαμώτο; (άσχετο)


4 σχόλια:

Unknown είπε...

Πολύ αμφιβάλλω ότι το Hollywood και δη η Αμερική είναι σε θέση να ζητήσουν συγνώμη -με οποιονδήποτε τρόπο- όχι μόνο απέναντι σε εμάς, αλλά ανά την υφήλιο, για ιστορικά λάθη και ιστορικές ανακρίβειες όχι μόνο σε κινηματογραφικό επίπεδο, αλλά γενικότερα. Ο «ψυχρός πόλεμος» είναι πια παρελθόν κι έτσι μένουν όλες οι ενδιάμεσες τιμές θερμοκρασίας μέχρι τον «τσουρουφλιστό πόλεμο» για να δούμε. Με «νικήτρια» πάντα την «ελεύθερη», «δίκαιη» και «άτρωτη» GOD (mirror: DOG) bless America.

elda είπε...

Πολύ χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που στήθηκα μπροστά στην αφίσσα για να βγώ φώτο με τον leo!!!!...

elda είπε...

"Το καλύτερο που άκουσα ήταν ότι η συγκεκριμένη ταινία είναι η συγγνώμη του Hollywood για την Τροία και τον Αλέξανδρο."

Kαι όπως είπε ο Gerry Butler...
"we don't wear skirts!!!"

eeVoskos είπε...

Εγώ το καλύτερο που άκουσα ήταν αυτό:

Το καλύτερο που άκουσα ήταν ότι η συγκεκριμένη ταινία είναι η συγγνώμη του Hollywood για την Τροία και τον Αλέξανδρο.

Χεχε! Πάντως η ταινία γενικά μου άρεσε. Πολύ ωραία εικόνα, δράση, χορευτικές μάχες και επιπλέον εξύψωνε και την υπερηφάνεια που, όσο να' ναι, την έχουμε ως Έλληνες! Ειδικά σε μία από τις τελευταίες ατάκες... αλλά spoiler δεν δίνω!