16 Ιουλ 2009

3.. 2.. 1...

Zero... All engines running... Lift off, we have a lift of...



Σαν σήμερα πριν από σαράντα χρόνια, απογειώθηκε το Apollo 11, το διαστημόπλοιο το οποίο μετέφερε τους πρώτους ανθρώπους που πέντε ημέρες αργότερα θα έκαναν τα πρώτα τους βήματα στη σελήνη...

10 σχόλια:

Unknown είπε...

Είσαι σίγουρος η οι θεωρίες συνωμοσίας λένε την αλήθεια...

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Μεγάλο πράγμα να είσαι ο πρώτος άνθρωπος που ταξιδεύει και πατά στο φεγγάρι αλλά από την άλλη ξέρεις που πας. Σκέψου τον Κολόμβο που δεν ήξερε καλά καλά που πήγαινε!

Cybergoulion είπε...

Ο μόνος τρόπος να ήμουν πιο σίγουρος, θα ήταν να ήμουν ο ίδιος εκεί. Οι θεωρίες αυτές είναι πλήρως διαψευσμένες από πολλούς επιστήμονες και στηρίζονται σε άγνοια ή ακόμη χειρότερα δόλο αυτών που τις υποστηρίζουν. Αν προλάβω (δεν υπόσχομαι γιατί όποτε υπόσχομαι να γράψω κάτι μένω εκτεθειμένος) θα δώσω πηγές για το που στηρίζω την πεπείθηση μου αυτή σε πέντε μέρες!

Cybergoulion είπε...

@_st_: Ο Κολόμβος ρε συ δεν ήξερε από που γύρισε καλά καλά!

eeVoskos είπε...

Εγώ δεν έχω κατασταλάξει. Δεν είχα γεννηθεί τότε για να ερευνήσω το θέμα!! Αλλά από θεωρίες συνωμοσίας γίνεται χαμός. Άλλωστε ο άνθρωπος, από τα αρχαία χρόνια, λατρεύει τέτοιες θεωρίες.

Εδώ πάντως υπάρχουν "αποδείξεις"!

Cybergoulion είπε...

Voske, ως συνήθως αναφέρεις πηγές που δεν έχεις μελετήσει! Αν πατούσες τα βίντεο παίξουν θα έβλεπες ότι δεν υπάρχουν πλέον (άλλο ένα στοιχείο της συγκάλυψης). Δεύτερον αυτός ο Sibrel που δείχνει σε ένα είναι εντελώς βλάμενος. Έχω ένα ντοκουμέντο στο οποίο ο Μπαζ Όλντριν τον βοηθάει να δει τα άστρα, εδώ.

eeVoskos είπε...

Τι εννοείς "ως συνήθως"; Τώρα με προσβάλλεις.

Όσον αφορά τα βίντεο, όντως δεν τα έβαλα να παίξουν. Απλά έψαξα μήπως υπάρχει κανένα site που να έχει μαζεμένα ενδεικτικά κάποια από τα χιλιάδες που υπάρχουν στο YouTube για αυτό το θέμα.
Όσον αφορά την εγκυρότητα ή μη των "αποδείξεων συνωμοσίας" είναι το ίδιο αμφισβητούμενη (γνώμη μου) με τη γνησιότητα των ντοκουμέντων της NASA.

Για άλλη μια φορά η αλήθεια δεν θα λάμψει ποτέ, στο σκοτάδι που την έθαψαν! Γνώμη μου...

Cybergoulion είπε...

[quote] Τι εννοείς "ως συνήθως"; Τώρα με προσβάλλεις. Όσον αφορά τα βίντεο, όντως δεν τα έβαλα να παίξουν. Απλά έψαξα μήπως υπάρχει κανένα site που να έχει μαζεμένα ...[/quote]

Θα σου πω κατ' ιδίαν τι εννοώ :-P

Όσο για τα "χιλιάδες βίντεο", ένα έχω να πω:

Εκατομύρια μύγες, δεν μπορεί να κάνουν λάθος, φάτε σκατά!

Γνώμη μου!

she smiles είπε...

na baloun mia pthsh kai gia mas pou themoume allagh periballontos!
mia oikonomikh!

holyme είπε...

Τώρα που είπες μύγα μου θύμισες τον Θόδωρη, την μύγα του εργαστηρίου μου...ας αναπαύσει ο Θεός των μυγών την Y-X του!