5 Δεκ 2008

Αντίο facebook!


Μα γιατί; Γιατί; Γιατί; Μετά από τόσες υπέροχες στιγμές που πέρασα, μοιραζόμενος τα προσωπικά μου δεδομένα με τους φίλους μου, πάω να μπω σήμερα στο υπέροχο αυτό μνημείο της κοινωνικής δικτύωσης και μοντέρνου ζευγαρώματος, αυτό τον ηλεκτρονικό ρουφιάνο και ψηφιακή αντροχωρίστρα και το μόνο που αντίκρυσα ήταν αυτή η ψυχρή και παγωμένη οθόνα! Και ο λόγος όπως μου εξήγει το φακ τους σε μια γλώσσα ξένη, είναι ότι δεν τους έδωσα τα πραγματικά μου στοιχεία, ούτε καν επειδή μπαίνω μια φορά το μήνα! Εγώ δεν έδωσα τα στοιχεία; Εγώ; Εγώ που τους έλεγα τα πάντα για μένα; Δεν τους είπα ότι γεννήθηκα στην λεβεντογέννα Τραχανοπλαγιά και μένω στο εξωτικό Ουλάν Μπατόρ; Δεν τους είπα ότι βλέπω οράματα και σκίζω ράμματα (για γούνα, μην παρεξηγηθώ); Ή μήπως το τηλέφωνο μου δεν είναι το 2105550555; Τι άλλο θέλανε δηλαδή από εμένα; Την πιστωτική και το pin της κάρτας του βίντεοκλάμπ; Μέχρι και το mail μου έδωσα, όχι το καθημερινό, το καλό, αυτό που δίνω σε όλες τις σελίδες και για οποιοδήποτε σκοπό και στο οποίο μου έρχονται κάθε μέρα 50 τρόποι να μεγαλώσω το πέος και το στήθος μου ταυτόχρονα και έχω κερδίσει εκατομύρια σε λοταρίες! Και αυτοί οι άσπλαχνοι, με σβήσανε, με ξηλώσανε, με βγάλανε από τον κοινωνικό χάρτη, μου καταστρέψανε την κοινωνική ζωή και με αφήσανε μόνο και παραπεταμένο σε μια γωνιά του διαδυκτίου να ζητιανεύω λίγα ψίχουλα ανθρωπιάς; Και τώρα εγώ τι θα απογίνω; Σε ποιό κοινωνικό μεσαίωνα θα γυρίσω; Πίσω στο MSN; Πίσω στο ΙCQ; Μήπως θα ξαναπέσω στο IRC στο nana και το rea με γυναικείο όνομα, να μου την πέφτουν όψιμοι χακεράδες μπας και ακούσω μια γλυκιά κουβέντα, να κάνω πιάτσα σαν ένα ψηφιακό τραβέλι; Σε λίγο θα αρχίσω να παίρνω και τους φίλους μου τηλέφωνο να βγούμε για καφέ έτσι όπως πάμε! Ωιμε, ουέ, ούιλελε μάναμ και αλί! Και όλα αυτά γιατί; Γιατί δεν τους κάνει το Cyber Goulion για όνομα; Τι έχει; Αν το έκανα Kyberhs Goulionopoulos δηλαδή θα το αφήνανε; Πως μου στερείτε άσπλαχνοι τους φίλους μου; Πως στερείτε τους φίλους μου από εμένα; Πως εμένα φίλους από στερείτε μου; Μου εμένα φίλους στερείτε πως από; Πως αλλιώς να το πω δηλαδή για να εκφράσω τον πόνο της ψυχής μου; Άει σιχτίρ, Καϊλεψα τελείως, σπάραξα μέχρι κι εγώ που τα γράφω! Άλλα μπράβο, πολύ καλή δουλειά, τους έχουν βρεί όλους! Εδώ μέχρι και η Κουτσή Μαρία έχει facebook (αλήθεια, ψάξτε το!) και εγώ πάπαλα! Αλλά (χαχα) την εναλλακτική ψηφιακή μου περσόνα δε θα τη βρουν ποτέ (χαχα), θα συνεχίσει να αποπλανεί ενηλίκους, να κλέβει γλυφιτζούρια από πιτσιρίκια, τα πι από τις γριές, τα νι από τους νέους οδηγούς και τις θέσεις στο λεοφωρείο από τους γέροντες (ΜΟΥΑΧΑΧΑ)! Τα είπα και ξαλάφρωσα. Με άλλα λόγια, δε με θέλετε στο facebook για αυτό που (δεν) είμαι; Ε λοιπόν κι εγώ, ΝΑ!


Υ.Γ. Καλύτερα να διώξουν και μερικούς μπας και περάσει και η κρίση στα blog που λέει και ο αραχτός!


7 σχόλια:

she smiles είπε...

re sy den se pisteyw!
edw mazeyei to facebook tous yparktous kai tous anyparktous ...se sena kollhse?

ti allo tha akousoume!

Dokimos είπε...

Den mporw na mi su grayw poso xarhka gia auto..;)) asto re aderfe to Face-booki, tou Diabolou pragmata su lew.. k tin krisi me ta blog pou th bazeis? etsi, na gyrnate pisw oi allothriskoi..

btw, to shmeio me to yhfiako trabeli me exei pethanei sta gelia!!!

Cybergoulion είπε...

Δεν είδατε πόσο στεναχωρήθηκα; Πλάνταξα στο κλάμα! Και φαντάσου, όταν ήθελα να το σβήσω μόνος μου δε γινότανε!

Venia είπε...

εγω κι αν στενοχωρηθηκα!εχασα τον ανθρωπο μου,τη φιλεναδα-ψυχη μου,τον ανθρωπο με τον οποιο ανταλλαζα προβατα,κεικ,στριγκ...και τωρα τι?
τιποτα...κενο...
μαυρη τρυπα...αερας...

Rami είπε...

Εγώ πάλι μόλις ανακάλυψα τον τρόπο επίσημης διαγραφής! ;)

Υπάρχει μόνο απενεργοποίηση αν δεν κάνω λάθος, αλλά όχι διαγραφή! Μήπως το post σου, πρέπει να το κάνουμε σημαία σε όλα τα ελληνικά φόρα για να ξεστραβωθούμε;

Angeliki είπε...

Όχι δεν γέλασα...
Αρχικά γέλασα, μετά από λίγη ώρα άρχισαν τα πρώτα δάκρυα και έπειτα δεν μπορούσα να πάρω ούτε ανάσα!!!

Πρέπει να σε κάνω forward σε όλους μου τους φίλους στο facebook :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Cybergoulion είπε...

Μην κλαις, δε με πείραξε και τόσο πια! :-P