10 Απρ 2008

Πέσε μέσα

Κατά βάθος σε όλους μας αρέσει να βλέπουμε ανθρώπους να πέφτουνε!













Αν δε έχουν φορτώσει όλα τα βίντεο κανονικά, δεν έχετε σχολάσει και δε σας έχουν απολύσει ακόμη (ένα 90% από τους αναγνώστες μου είμαι σίγουρος ότι διαβάζει από τη δουλειά), μπορείτε να δείτε και το παρακάτω βίντεο του Εβγκένι Πλουσένκο που βρήκα ψάχνοντας τα υπόλοιπα. Δεν πέφτει, αλλά είναι καταπληκτικό!





4 σχόλια:

dr.SeenG είπε...

Στις "σκληρές" τούμπες είχα (και μάλλον όλοι μας) την ίδια αντίδραση. Στην αρχή σάστισμα "Πωπω...χτύπησε;" και μετά όταν αντιληφθούμε πως το θύμα είναι εντάξει, τότε κάνουμε καινούργιο συκώτι...
Εγώ μια φορά γλύστρισα στο προαύλιο του σχολείου μου (εν ώρα διαλλείματος) κι ακόμα ντρέπομαι :P

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Σταύρο, καλημέρα "k.pavlou"!
Ή πολλές φορές και το αντίθετο!..
Κάνουμε καινούριο συκώτι κι όταν αντιληφθούμε ότι χτύπησε "Πω, πω... Χτύπησε."
Το τελευταίο βιντεάκι όντως καταπληκτικό! Ο τύπος απίστευτος! Ήθελα να σε ρωτίσω πως σου φαίνεται το γεγονός ότι με ένα απλό πρόγραμμα κι με 2 "κουμπάκια" έχουμε μια φωτογραφία-σκίτσο...
Μπορείς να το δεις αν θες στο "Η 8η Τέχνη!..", ανάρτηση 619.
Πάντως το έκανα εντελώς τυχαία, αφού όμως είχα το υλικό και που απαθανάτισα χτες στο μπόουλινγκ και σκέφτηκα να σε ρωτήσω γιατί σε θυμήθηκα.
Αλήθεια τι γίνεται με τα μαθήματα;

Cybergoulion είπε...

@k.pavlou: Καινούρια παροιμία: "Καλύτερα να σε βάλουν στο νοσοκομείο, παρά στο youTube"!

@Εμμανουήλ: Έχουμε κάτι που δεν είναι ούτε φωτογραφία ούτε σκίτσο. Η δουλειά δεν είναι στο εργαλείο, αλλά στο μάτι και το χέρι του καλλιτέχνη, δε φαντάζομαι να διαφωνείς... Όσο για το εργαστήρι, είναι σε μια κατάσταση λίγο "φλού" όπως θα λέτε στο δικό σας!

Μπουρμπουλήθρα είπε...

τι αστεια που ηταν τα βιντεακια.. τοσες τουμπες!! ελπιζω μονο να μην χτυπησε κανεις απο αυτους σοβαρα.. νομιζω οτι το δευτερο ηταν το πιο αστειο απο ολα. οσο για τον τυπο με το πατιναζ στον παγο απλα τελειος. εχω ομως περιεργεια να μαθω τι βαθμο πηρε τελικα!!
καληνυχτα :-)