2 Οκτ 2007

Φιλαράααακ', έχεις ένα μεγαμπίτ;


Το ίντερνετ σαν αγαθό, κατατάσεται στην ίδια κατηγορία με την τηλεόραση, το κινητό και τα υπόλοιπα σύγχρονα χρονοβόρα (κυριολεκτικά) επιτεύγματα από την άποψη ότι αν δεν το έχεις δε σε πειράζει, αλλά αν το συνηθίσεις, μετά παθαίνεις στέρηση. Τουλάχιστον με την τηλεόραση δεν έχω εξάρτηση, αλλά το ίντερνετ μου αρέσει. Πολύ τζάνκι σου μιλάω. Κι έτσι έχω παραμελήσει και το ευγενές άθλημα της βλογκοποστίασης πάνω που είχα αρχίσει να έχω καλές επιδόσεις. Αν δε μπορείς να γράψεις από το σπίτι με την ησυχία σου, τι να γράψεις στο γραφείο, όταν και όποτε κάτσεις, με τα τηλέφωνα να βαράνε και κόσμο να μπαινοβγαίνει; Αλλά τι να κάνεις ο προσωρινός παροχός μου έχει πρόβλημα με το τηλεφωνικό του σύστημα οπότε μας έμεινε το γρήγορο ασύρματο δίκτυο αμανάτι. Πάνω που έβαλα και αυτή την τόσο όμορφη και δυνατή κεραία που βλέπετε στη φωτογραφία και πέτυχα διπλασιασμό του σήματος. Όλη η μαγκιά είναι στην καφεΐνη. Αν δοκιμάσετε με κουτί από ντεκαφεϊνέ δε γίνεται τίποτα. Ε, και μη μου πει κανείς ότι αντέχει πλέον να μπει με dial-up! Κι είχα τόσες δημιουργικές ιδέες... Θα αρχίσω να τα γράφω σε μπλοκάκι μου φαίνεται. Ή θα μεταφιεστώ σε ηλεκτρολόγο (σε στυλ κλειδαράς του Καλυβάτση) και θα πάω να το φτιάξω. Χμμμ....

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σταυρε βλεπω οτι εχει προχωρησει πολυ απο τεχνολογικης αποψης. Χρησιμοποιεις ασυρματα δικτυα (ακομα και με κεραια φραπε) αλλα εγω θυμαμαι σαν χθες που πηδουσες τις μαντρες του ΟΤΕ στην Αμαλιας για να ψειρισεις καλωδια για τα FX... τι θυμηθηκα παλι εεεε?????

Ανώνυμος είπε...

Asxeto...
telika ayto to UTM akoma den katalava pws douleyei... aaaaaaaaaaaaaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Cybergoulion είπε...

Ε, τι να κάνεις, άρχισε σιγά σιγά η τεχνολογία να με προφταίνει! Όσο για το UTM ρώτα τον Παύλο πως δουλεύει!

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Παντως πέρα από την πλάκα είσαι πολύ εφευρετικός!!!!!
Είπαμε Κύρος Γρανάζης!!!

egoistaki είπε...

sorry alla pou exeis balei to potiri tou frape?Ti einai auto cooler?
a! otan tha feugeis simera apo to grafeio thimisou na petakseis ta skoupidia! Gemise o kados! :P

Cybergoulion είπε...

Δεν είναι cooler, το ακριβώς αντίθετο. Το χειμώνα ζεσταίνει τον καφέ! Εντάξει και τα σκουπίδια :-P

holyme είπε...

Θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις και ένα κουτί pringles, αλλά once you pop (account) you can't stop :-), οπότε καλύτερα ο καφές!

Ελπίζω να μην ήπιες τον καφέ αυτό με την μία :-)

thanar είπε...

Θα ήθελα να παρακαλέσω τον αγαπητό φίλο μας να μοιραστεί μαζί μας ονόματα και τηλέφωνα προμηθευτών από τους οποίους εφοδιάστηκε τα εξαρτήματα για την κατασκευή της κεραίας...

Cybergoulion είπε...

Καλώδιο e-shop, καθαυτό κεραία από το αχανές κουτί με τον παροπλισμένο εξοπλισμό και τα καλώδια, μεταλικό περίβλημα με skin νεσκαφέ από τα σούπερ μάρκετ Μπαλής (τα οποία πάνε για φούντο). Επίσης έχει προστεθεί μεμβράνη προστασίας τροφίμων για αδιαβροχοποίηση από το ίδιο σούπερ μάρκετ και έχει σταθεροποιηθεί με λαστιχάκι από το φωτοτυπάδικο του Τσιλιμίγκα. Το ακριβότερο ήταν το καλώδιο, το οποίο δεν πρέπει να είναι πολύ μακρύ γιατί έχει απώλειες.