18 Σεπ 2007

Το βρακί του Φρόντο


Η ετήσια εμποροπανήγυρης των Τρικάλων ή κοινώς πανήγυρη ή πιο κοινώς ακόμη πανγύρ' είναι ένα μέρος που έχει στη μια μεριά αστυνομία που "ρυθμίζει " την κυκλοφορία και στην άλλη μετά από 1.5 χιλιόμετρο σουβλάκια, λουκάνικα, χαλβά και τη μπαλαρίνα. Όπως είπε και γνωστός φίλος που πήγε προσφάτως στην Αθήνα όταν του είπανε ότι μια κοπέλα σπουδάζει μπαλαρίνα "δηλαδή τι κάνει, γυρνάει στα πανηγύρια και φέρνει τον κόσμο γύρω γύρω;" (κουίζ: ποιός είναι;). Στο διάστημα από την είσοδο μέχρι το φαί υπάρχουν διάφοροι πάγκοι με πράγματα τα οποία κυμαίνονται από άχρηστα εώς μή χρήσιμα, από μαϊμού μέχρι γορίλα και από ζάφτηνα μέχρι κωλονοσκόπηση. Ενίοτε υπάρχουν και κάποια προϊόντα τα οποία είναι να απορείς σε ποιόν απευθύνονται. Για το παραπάνω δε σηκώνει συζήτηση, είναι σίγουρα το βρακί που φορούσε ο Φρόντο στο ταξίδι του προς τη Μόρντορ. Το αυθεντικό... (μπλιάχ!). Κατά τ'άλλα ίντερνετ ακόμη δεν έχω στο σπίτι, οπότε και το βρακί καλό είναι από το τίποτα!

4 σχόλια:

she smiles είπε...

να ερτουμε, να ψωνικουμε!

underground είπε...

Γμ το κέρατό μου, τον λούστη που αποφάσισε να μετακομίσει το κωλοχανείο δίπλα στο σπίτι μου, τους δημοτικόμπατσοι που αντί να κάνουν δουλειά, πάνε να βγάλουν γκόμενα και οποιονδήποτε έχει σχέση με αυτό!!!
Μόνο καραμπίνα δεν έχω βγάλει για να αντιμετωπίσω τον κάθε πανύβλακα που νομίζει οτι μπορεί να παρκάρει μπροστά στην είσοδο του σπιτιού μου και του πάρκινγκ μου! Ευτυχώε τους κόβει το κεφάλι και σέβονται τη διάπλασή μου... Πιος όμως θα κάνει το λάθος???ΟΕΟ?? Εκεί θα κάνω προπόνηση....

Σταδιάλα...

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Στην Μορντορ Αδερφες μου στην Μορντορ!
Με το στρινγκ και το Ταγκα και να ψηφιζουμε ολοι Λιαγκα!

holyme είπε...

Έχω κάτι απορίες:
1. Τα ξωτικά φοράνε σώβρακο;
2. Κι έστω ότι φοράνε...μήπως επειδή το ύφασμά τους είναι μαγικό , είναι και αυτοκαθαριζόμενο; ε αυτό το σώβρακο το θέλω!