13 Σεπ 2007

Κούκου!


Για να μη ψάχνετε που χάθηκα, να σας πω εγώ. Πρώτα απ' όλα ο Σταύρος το κορμί που μεταφέρει τον Cybergoulion, το διαδυκτιακό μου είναι, μετακομίζει με αποτέλεσμα αυτό να έχει διαταράξει την πρόσβαση του στο internet κατά τις ώρες που δεν είναι στο γραφείο. Το κακό είναι ότι όταν είναι στο γραφείο πρέπει να δουλέψει για να πληρώνει την ως άνω σύνδεση και αυτό έχει διαταράξει τη σχέση του με το blog του. Κοινώς γάμησε τα. Πέρα από αυτό, την Κυριακή ήμουν στις Σέρρες στο γάμο των πολύ καλών μου φίλων Βενέδικτου (πως;) κοινώς Βένου και Κυριακής (όχι η μέρα, το κορίτσι!), κοινώς Κικής. Δε θα το περάσω αυτό το τόσο μεγάλο κοσμικό γεγονός έτσι, με μία φωτογραφία, αλλά όπως λέει και ο Μιτσάκος απ'τη Λιόταινα καλή κι η Παναγιώταινα. Περισσότερα όταν θα έχω περισσότερο ίντερνετ!

10 σχόλια:

_ST_ είπε...

Α ρε Σταυρο!
Δεν υπάρχει καλυτερο πραγμα απο την μετακόμιση! Η αισθηση του καινουργιου ειναι υπέροχη και ας σου βγαίνει η μεση!
Υπομονη

freecat είπε...

πολυ γαμος και χαρα.....

_ST_ είπε...

naνα ζησουν τα παιδιά!
Και στα δικα μας!

freecat είπε...

ρε? αυτα που κοροιδευουμε τα λεμε και μεταξυ μας???

_ST_ είπε...

Μιλαμε για πλυση εγκεφαλου οχι αστεια!

freecat είπε...

αλωση!

Kostas είπε...

Άντε και στα μούτρα σας!!!!


Ρε συ, άσε τις λαμακίες και τα παραμύθια και πες στον κόσμο και για να νέα σου "παιχνίδια" που σου τρώνε όλο τον ελεύθερο χρόνο...


Ουιιιιιιιιι!!!!

(Το παραπάνω είναι υπονοούμενο ;-) )

Cybergoulion είπε...

Μου τρώνε τον ποιόν; Πάντως από γάμους δεν έχω παράπονο, φέτος μόνο δύο είχα να πάω. Με βαφτίσια προβλέπω να γίνεται χαμός!

freecat είπε...

baftisia = perinoi gamoi?

Cybergoulion είπε...

Μέσα είσαι!