11 Ιαν 2007

iFive

Στη σκιά της παρουσίασης του iPhone, η Apple Inc, παρουσίασε και ένα νέο ακόμη πιο επαναστατικό προϊόν, το iFlea!





Ακόμη, στο πνεύμα της μόδας με τα παραστρατιωτικά κυκλώματα με τα οποία ασχολείται η Ελληνική ΤιΒί εσχάτως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα νέο επαναστατικό προϊόν για όλους τους νέους που επιθυμούν να γλυτώσουν τη στρατιωτική θητεία και δεν έχουν βύσμα:

το... iFive!


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ γέλιο!
mitsakos

holyme είπε...

Ε μιλάει κι ο Σταύρος !!TO Βύσμα!! τώρα που πήρε βυσματική μετάθεση στην Καλλονή Λέσβου (το χωριό της Μαριέτας Χρουσαλα παρακαλώ, όχι σε κανένα πεταμένο ότι να ’ναι) και οδηγούσε ειδικά τζίπ αξίας εκατομμυρίων ευρώ με μεγάλη δύναμη πυρός!Σαν ηλεκτρονικό παιχνίδι μου ακούγεται παρά σαν θητεία ρε!...άλλοι θα πληρώναν για κάτι τέτοιο...Την επόμενη Κυριακή εσύ στον Τριανταφυλλόπουλοπουλο!!!!

i sichtir :-)

Μητσάκο ...η πρόταση συνήθως έχει υποκείμενο, ρήμα αντικείμενο! Εγώ δεν βρήκα τίποτα τέτοιο στην δικιά σου την παραπάνω ρε!Και είχα και χάλια βαθμούς στα φιλολογικομπλαμπλά :-)!Χαιρετίσματα και σε πειράζω να το ξέρεις!

Cybergoulion είπε...

Τι καλά να ήμουν στην Καλλονή... Στην Αγρία Παρασκευή ήμουν ο έρμος! Και μην κρίνεις εξ ιδίων, δε βάλαμε όλοι βύσμα για να πάμε εξορία!

holyme είπε...

Είδες όμως πίστη στην Πατρίδα!Χρησιμοποίησα το βύσμα μου για να πάω να υπηρετήσω στην μεθόριο!Όχι σαν μερικούς μερικούς;-)!