22 Μαρ 2006

Πάει το στοίχημα!

Είχα κάνει μια ηρωική προσπάθεια, είχα πει με τον εαυτό μου να κρατήσω όσο μπορώ και να μη δω το τραγούδι που θα στείλουμε στην Γιουροβίζιον φέτος. Καλά πήγαινα, έτσι κι αλλιώς από τηλεόραση μόνο τις ειδήσεις της ΝΕΤ το μεσημέρι βλέπω στις οποίες δεν θεωρούν το κουτσομπολιό είδηση (Το σωστό να λέγεται. Σωστό, σωστό, σωστό, σωστό, σωστό... έλα ξεκόλλα)
Που λέτε μέχρι πριν από λίγο όλα πήγαιναν καλά... Έλα όμως που την πάτησα εκεί που δεν το περίμενα! Όλα κι όλα που βλέπω από την TV είναι επιλεγμένες εκπομπές που παλιότερα έγραφα στο βίντεο, τώρα πλέον τις γράφουν άλλοι κι εγώ απλώς τις κατεβάζω στον υπολογιστή μου, τι σου είναι η τεχνολογία κλπ. Στο Θέμο μας πάλι (hint: το προηγούμενο δεν ήταν ορθογραφικό, ήταν "έξυπνο" λογοπαίγνιο), κατέβασα τη συνέντευξη της Έλλης με τα μάτια από τον Τζίμη Πανούση. Και πριν τον ρωτήσει την άποψη του για το ευρωπαϊκό διαγωνισμό αγγλικού τραγουδιού, έβαλε ένα διαφημιστικό ρεπορτάζ με τη Βίσση που όπως έμαθα κέρδισε όλους του άλλους υποψοφίους και θα είναι είναι αυτή που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στο πανυγήρ (<-δε λείπει γράμμα) της ευρωπαϊκής μουσικής. Και μην ακούσω χαζομάρες για ζουμιά και τέτοια, λίγο σεβασμό στην εκπρόσωπο μας. Πρόκειται για την κυρία που εισήγαγε νέα πολυμερή υλικά στην ελληνική μουσακά μουσική (άκυρο, τώρα που το σκέφτομαι αυτή η καινοτομία ανήκει στους Σπυριδούλα αλλά τέλως πάντων), την κυρία που έδωσε νέα διάσταση και νόημα στη λέξη πατομπούκαλο, γνωστό μέλος της αδερφότητας πρώην του Καρβέλα aka Μάγισσα Φούρκα. Είδα όλες της δηλώσεις μαζεμένες και πήγε στράφι η εγγράτεια. Το μόνο που διαπίστωσα είναι το ορθό της προσπάθειας μου, αφού άκουσα το άσ(θ)μα και είδα το τουπέ της αηδού μας (να επισημάνω ακόμη μια φορά ότι παρ' όλα αυτά ξέρω ωρθωγραφεία).
Κλασσική νέολληνική (και αρχαίο-, γιατί όχι) νοοτροπία. Μια φορά καλά και την ψωνίσαμε για δεκαετίες. Να μου το θυμηθείτε εκεί που θα πάμε βαθμολογικώς εφέτο μας βλέπω του χρόνου να στέλνουμε το Γιοκαρίνη ο οποίος είχε και τραγούδι με τίτλο "ρεζίλι των σκυλιών" (αυτό πάει σε όλους όχι μόνο στου δικούς μας, μην κάνουμε διακρίσεις) . Αχ Ευροβίζιον...
Και αν δείτε και σαν χορηγό κανένα μεγάλο φορτιστήριο αγγλικών, ε μην παραξενευτείτε!


Υ.Γ. Μα να την πατήσω από τον Τζίμη; Από εκεί που δεν το περιμένεις σου έρχονται...
Υ.Γ.2. Να στέλναμε μήπως το γνωστό δημοτικό "Ο Μενούνος, ο Καρβέλας κι ο Αννούλα Αγάς"
Υ.Γ.3. Η τηλεόραση δεν ενημερώνει, εξαγριώνει. Παρακολουθείτε μόνο επιλεγμένες διαφημίσεις.

2 σχόλια:

holyme είπε...

1.Να στείλουμε την επόμενη φορά τον Φλωρινιώτη.

2.Σε λίγα χρονάκια η αρχαία Ελληνική Γραμματεία στα σχολεία θα διδάσκεται από τους Going Through:-)

3.Εδώ μπουκάλι, εκεί μπουκάλι, πού είναι η Αννούλα;

Ανώνυμος είπε...

noumerobis kou kou...
μην το κάνεις αυτό ρε, μπήκα να διαβάσω τα πετυχημένα σου και έγραφες για τη euro-vissi-on?
Με απογοήτευσες και χτύπησα ένα γιαουρτάκι... και μια σακούλα πατατάκι...α.
Πλάκα κάνω (όχι και για το φαγοπότι) γράψε ότι θες.Α να σε ενημερώσω ότι για το videoclip του άσματος είναι μια σκηνή που ένας fortigatzzzzis(διάβασέ το με τρελή αγγλική προφορά)πώς να το γράψω όμορφα?
"Αγγίζει τον αριστερό απαγωγό της Βίσση και αυτή του δίνει χαστούκι για να σβήσει(τύφλα να'χει ο Ρίτσος)"
και το κάνανε θέμα στη βουλή ότι το videoclip καταστρέφει το EURO-IMAGE των fortigatzi-δων.
ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΩ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ !