27 Φεβ 2010

Where the hell is Cybergoulionmatt?


















Χα, μη μου πείτε. Από αλλου με περιμένατε, από αλλού σας βγήκα! Έτσι είναι ο σωστός πράκτορας, ποτέ δε βγαίνει από εκεί που τον περιμένουν... Ναι, το ξέρω ότι ακόμη χρωστάω το ρεπορτάζ από το προηγούμενο ταξίδι (οι παλιοί ίσως έχουν προσέξει ότι χρωστάω περισσότερα από ένα), αλλά δε θέλω να βάλω κώλο κάτω. Οπότε τσίμπησα τη Cybergoulionita και ήρθαμε να επισκεφτούμε κάτι φίλους. Πού; Για την ώρα θα το κάνω κουίζ! Βγάλτε μια κόλλα χαρτί, Οι γνωρίζοντες μη μαρτυρανε, ο καθένας μόνς του. Και που είστε μη με μισείτε, δεν την είδα τζετ-σετ, που θα μεταναστεύσω ψάχνω να βρω ο τάλας... Πάντως πέρα από την πλάκα, με τις διαφορές που βρίσκω από οργάνωση όπου πάω, συγχύζομαι. Ή πρέπει να σταματήσω να φεύγω από την Ελλάδα ή να σταματήσω να γυρνάω... :-(

Υ.Γ. Οι συγκεκριμένες φωτό δεν είναι τρελά χαρακτηριστικές αλλά έχουν κάτι για τον καθένα από τους συχνούς αναγνώστες!

12 σχόλια:

Rami είπε...

Βαυαρία πήγες ρε θηρίο;

Θα γυρίσεις με BMW???

(όλα τα λεφτά οι Weissbier...)

Cybergoulion είπε...

Όχι, έπεσες λίγο ανατολικότερα! Κάτσε να γυρίσω πρώτα και για BMW βλέπουμε...

ben daglar είπε...

bacharach...

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

koln?

Cybergoulion είπε...

Ο σωστός ο τοπογράφος βρήκε ένα μέρος που πέρασα! Η σωστή απάντηση είναι ότι βρισκόμουν στην ευρύτερη περιοχή της Ρηνανίας. Τώρα γύρισα όμως :'(

Juju είπε...

Ο σωστός ο φωτογράφος έπρεπε να πεις. Google search το Hotel Altkolnischer από την 1η φωτό, και τσουπ: Bacharach! Κι εγώ το ίδιο με τον ψηλό θα έκανα αλλά βαρέθηκα να παίξω τους σπαστικούς γρίφους σου.

Νιε νιε - νιε νιε νιε
Πήγα - ταξίδι
(με τον γνωστό παιδικό ρυθμό).

Κι εμένα ο μπαμπάς μου είναι πιο δυνατός από τον δικό σου αν θες να ξέρεις!

Τσάκα την τσαπού, ολέ ολέ = κάτσε καλά, ήρθε η "βούρτσα"

Cybergoulion είπε...

Γιατί, δε σου αρέσουν οι γρίφοι μου; Μα και φυσικά γι' αυτό το κάνω, νιε νιε (μη νομίζεις, στο Google τις βρίσκω και τις βάζω για μαγκιά). Ναι αλλά εμένα ο μπαμπάς μου έχει Νουμπίρα. Επίσης να επισημάνω ότι έχεις μπερδέψειτη βούρτσα με τη Δρούτσα!

Juju είπε...

Απλά ζηλεύω. Άντε μόλις σταματήσω να θυλάζω, να κανονίσουμε παρέα. Καμιά Αυστρία, Φιλανδία ή πάμε στα Σέρρας, ε;

Cybergoulion είπε...

Δεν είναι πρόβλημα ο θυλασμός, μπορούμε να πάρουμε και τη μάνα σου μαζί!

Dokimos είπε...

Oxi re gmt, arghsa poly gia na parw meros sto german quiz! Wraia perioxh dialexes, elaxista anatolikotera einai h Heidelberg pou einai apo tis wraioteres poleis pou exw episkeftei - sta ipoyhn!

H teleutaia photo oti prepei gia na anoigei thn orexh, euge! Badizeis sta monopatia tu Kyriou k malista me pothri twn 500ml :))))

Cybergoulion είπε...

Δόκιμε, η τελαυταία φωτογραφία ήταν για σένα. Πήγα και στη Χαϊδεμβέργη εκτός των άλλων και ήταν υπέροχη! Σιγά μην έχανες επίσκεψη σε πόλη όπου υπάρχει τριόροφο βαρέλι!

Juju είπε...

Πλάκα πλάκα, η μάνα μου είναι ψώφια για ταξίδια! Κι έχει γάλα για όλους!