9 Μαρ 2009

Από την κόλαση στο καθαρτήριο

Είπα να γράψω για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ χθες και την όλη κατάσταση... Τρεις φορές ξεκίνησα και τρεις φορές τα έσβησα αυτές τις μέρες... Δε γαμείς... Τα αθλητικά με το πίτουρο δεν είναι καλός συνδυασμός! Λες και θα βγει άκρη... Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι μερικοί άνθρωποι με κατοικημένο ρετιρέ ανακατεύονται με τα πίτουρα, τι να κάνεις, κι αυτές οι κότες νηστικές να μείνουν; Δύο ερώτησεις μόνο: Εκτονωθήκατε; Κερδίσατε ή χάσατε από την όλη ιστορία; Άντε μία ακόμη: Δεν είναι πολύ άντρες όλοι στην ομάδα; Σφουγγαρίστε λίγο αυτή την τεστοστερόνη, γλυστράει ο κόσμος! Και μην ακούσω κουβέντα για το Νιντζοπολίδη, είδες πόσο γρήγορα μαθαίνεις με τους σωστούς δασκάλους; Θα σκάσω, μια ακόμη: Τάμα το έχετε κάνει να μην τελειώσετε αγώνα με 11 παίκτες; Σε 8 X 8 θα αρχίσει να κάνει προπόνηση ο Σάντος!

Πράγματι, χθες είδαμε τον παλιό, καλό ΠΑΟΚ:



Και μια φωτογραφία του υπερασπιστή των φτωχών και αδυνάτων ομάδων, του Ζερό αυτοπροσώπως να παίζει ποδόσφαιρο εναντίων των πιλότων της F1. Ανέκδοτη (και ανεκδιήγητη), την τράβηξα ο ίδιος. Η ειρωνεία; Είναι στο Καραϊσκάκη!


Και το μεγαλύτερο κακό από τη χθεσινή εμφάνιση του ΠΑΟΚ είναι ότι στέρησε λίγο χαρά από σπόντα στο υπόλοιπο "κατεστημένο της Αθήνας". Και τη χρειάζεται... Ποιό υπόλοιπο; Αυτό:



Μάλλον ήρθε η ώρα να κοιταχτούμε όλοι οι assholeούμενοι με τα αθλητικά. Πρώτα στον καθρέφτη και μετά σε κανένα γιατρό! Μπας και βγάλουμε καμιά άκρη!

Υ.Γ. Θετική ενέργεια σε όλο αυτό το χαμό ήταν η καταστροφή από κάποιους των μηχανημάτων για την προβολή των γραμμών στο replay. Είναι μια αρχή κι αυτό. Άντε να σπάσουμε και τους μετρητές ποσοστών πέναλτυ μπας και δούμε λίγο αγώνα κάποτε!

Υ.Γ.2 Για όσους ακολουθήσανε την παραπομπή στο Freddo, μαντέψτε ποιός έστειλε την τελευταίa φωτογραφία :-P

Υ.Γ.3 Καραγουστάρω την αλλαγή από το Hells Bells στον ύμνο του ΠΑΟΚ! Τρελλλαίνομαι σε μιλάω!

1 σχόλιο:

Rami είπε...

Όντως πάντως, χάσαμε το μπατιρντί...

0-3 ήτανε και κλαίγαμε από τα γέλια. Ήταν και άτυχος ο Παναθηναϊκός που είχε 2 δοκάρια. Αλλά ρε από τις Σέρρες με 7 πιτσιρίκια μέσα; Πάτε καλάααα;