7 Ιαν 2008

Τι κάνεις Γιάννη; Κουκιά σπέρνω...

Για όσους διαβάζουν αυτό το Blog καθυστερημένα, καλό Πάσχα από τώρα! Τι κάνει το πολυπληθές αναγνωστικό μου κοινό αυτή την υπέροχη χειμωνιάτικη ημέρα; Εγώ αποφάσισα να σας γράψω επιτέλους τις ευχές μου για το νέο έτος κι ας πέρασε ήδη η πρώτη εβδομάδα. Οι σύλογοι δηλαδή που κόβουν πίτες μέχρι το δεκαπενταύγουστο καλύτεροι είναι; Αμ πως. Ελπίζω να μη σας έλλειψα (ψέματα, απλώς ελπίζω να αντέξατε την έλλειψη μου στωικά) αλλά η αλήθεια είναι ότι με έπιασε πάλι μια από εκείνες τις φάσεις που δε μου ερχόταν κάτι συγκλονιστικό, κάτι ενδιαφέρον, οτιδήποτε να γράψω. Δεν είναι κακό, συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια. Χρόνια πολλά λοιπόν για όλες τις μέρες (και τις νύχτες) και ελπίζω το 2008 να σας πάει καλύτερα από το 2007, σας πήγε δε σας πήγε καλά το 2007, δεν έχει σημασία! Ελπίζω να προλάβατε να ξεκουραστείτε και λιγάκι στις γιορτές και να είστε έτοιμοι να γυρίσετε στο κουπί και το μαστίγιο με όρεξη και ρυθμό. Εγώ μπορώ να πω ότι χαλάρωσα αρκετά και είμαι έτοιμος να δω τι με περιμένει με το νέο έτος! Λες να κοιτάξω τον καζαμία για να μάθω; Κατά τ' άλλα μέσα στις γιορτές έχω ξεκινήσει να διαβάζω τον μαύρο πύργο του Στίβεν Κινγκ, γεγονός που από μόνο του εξηγεί εν μέρει και το γιατί χάθηκα, αν σκεφτεί κανείς ότι είναι 7 βιβλία, έχω φτάσει από τα Χριστούγεννα να τελειώνω το τρίτο και το καθένα είναι κάπου ανάμεσα στις 600 με 800 σελίδες! Μεγάλο κόλλημα, όσοι το έχουν διαβάσει ξέρουν (και τους παρακαλώ όχι αποκαλύψεις). Γενικά πάντα μου άρεσε ο πολύ Κινγκ αλλά δεν τον θεωρούσα και ΤΟΝ συγγραφέα. Ίσως η σειρά αυτή είναι που θα μου αλλάξει γνώμη μέχρι το τέλος, θα δείξει. Με αυτό, τις βόλτες, κάτι σινεμά, κάτι συγκεντρώσεις και δυο τρεις κονσόλες που έχω σπίτι εκτός από το ΠιΣι, έ, που να μείνει χρόνος για το ίντερνετ, blogging και σχολιασμό άλλων blog! Δυστυχώς όμως δεν αφιέρωσα και χρόνο στην άλλη μου αγαπημένη ασχολία, το σκίτσο οπότε δεν έχω ακόμη κάποιο κόμικ να δημοσιεύσω, αλλά δεν πειράζει, μπορείτε να πάτε στο blog του βοσκού (παραπομπή δίπλα) και να δείτε ένα φωτορομάντσο που έχει φτιάξει ο ίδιος με πρωταγωνιστή έναν που του μοιάζει και χιλιάδες κομπαρσοπρόβατα, αλλά πρέπει να κατέχετε την αλλοδαπήν διότι δεν βρήκε ο καψερός ελληνική γραμματοσειρά! Instant cult σε μιλάω! Αρκετά με το πρώτο post του χρόνου, άντε καλά να είμαστε να γράφουμε! Α, και χρόνια πολλά σε όλους τους Γιάννηδες (και τους 45) και τις Ιωάννες!

12 σχόλια:

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Τι να πω! Απλά απίστευτο βιβλίο!!!
Δες και την έμπνευση!
Τα ξαναλέμε το Πάσχα!!!!!

Cybergoulion είπε...

Την είχα δει την έμπνευση, απλώς τώρα άρχισα να τη συσχετίζω με το βιβλίο. Φαντάζομαι στο τέλος θα τα καταλάβω όλα!

Ανώνυμος είπε...

Ante na doume pote 8a diavaseis kai tis pyles tis fotias.Oxi tipota allo,8elw na to parw kai pisw.Xereis poios eimai den xreiazete na to grapsw

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να προσθέσω το υπόλοιπο απόσταγμα της λαϊκής σοφίας με βάση το όνομα Γιάννης:
1. Τι κάνεις Γιάννή; Κουκιά σπέρνω.
2. Τι είχες Γιάννη; Τι είχα πάντα;
3. Σπίτι χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει.
4. 45 Γιάννηδες, ενός κοκκόρου γνώση.
5. Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει.
6. Φοβάται ο Γιάννης το θεριό, και το θεριό τον Γιάννη.
7. Πότε ο Γιάννης δεν μπορεί, πότε ο κώλος τπυ πονεί.
8. Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε
Και τέλος το παραδοσιακό άσμα:
Γιάννη μου το μαντήλι σου!

Καλή χρονιά κι από μένα και χρόνια πολλά στους Γιάννηδες και συγκεκριμένα στον Τζόνι Γουόκερ, τον Τζον Τραβόλτα, τον Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, τον Τζόνι Βαβούρα και τον Γιάννη Ζουγανέλη.

eeVoskos είπε...

Καλή Χρονιά και blog-ικά! Μα, φωτορομάντζο το κόμικ μου;;;
:-ΡΡΡ

(Άσε την Αγγλική όπως έχει. Μπορεί να μου χαρίσει διεθνή καριέρα!)

Cybergoulion είπε...

Επίσης:
-Οχι Γιάννης, Γιαννάκης.
-Γιάννη είχα, Γιάννη έχω κι αν ποτέ μου θα χηρέψω, πάλι Γιάννη θα γυρέψω!
-Να σε κάψω Γιάννη, να σ’ αλείψω λάδι.

Βοσκέ, τώρα που το παραδέχτηκες θα την αφήσω την αγγλική. Απλώς βάλε ένα εικονίδιο "add to cart" στη γωνία! :-P

eeVoskos είπε...

Ξανά :-Ρ
Βρες μου fonts και θα σε πω εγώ στο επόμενο επεισόδιο!

Cybergoulion είπε...

Ορίστε! Αν χρειαστείς κάτι άλλο ζήτα!

bluesmartoula είπε...

Ο Χριστός κι η Παναγία!
7 βιβλία!???!!!
Γούρλωσε ο μάτης...
Άπαπαπαπαπα που το βρίσκεις το κουράγιο?
Τέσπα
Καλή χρονιά, χρόνια πολλά και ό,τι επιθυμείς...

Ανώνυμος είπε...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.

eeVoskos είπε...

Χτύπησαν κι εσένα τα junk comments! Οι spammers είναι ΠΑΝΤΟΥ!!

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Δες τι έγραψε ένας φίλος