11 Δεκ 2007

Three-λος!

Δεν έχω να πω και πολλά, σήμερα το φχαριστήθηκα. Θρίλερ περίμενα, αλλά τελικά ο Ολυμπιακός κέρδισε πιο άνετα από ότι περίμενε ο οποιοσδήποτε τη Βέρντερ, τη μόνη ομάδα του ομίλου που φοβόμουνα (και σίγουρα όχι την πεταμένη τη Ρεάλ) και άνοιξε τις πόρτες για την επόμενη φάση του τσάμπιονς λίγκ. Εκεί τώρα όλα παίζουν, με την ομάδα να μη φοβάται και να παίζει με τσαμπουκά με οποιοδήποτε αντίπαλο και οποιοσδήποτε συνθήκες. Σε λίγο θα τους παίζουμε με χάντικαπ, ένα παίκτη λιγότερο, κανένα γκολ πίσω, ξέρετε τώρα, τα γνωστά μέχρι στιγμής. Αυτός πάντως που εκ του αποτελέσματος δικαιούται ένα μπράβο και μια συγγνώμη είναι ο σερ Τάκης. Δεν άκουσε και λίγα μέχρι τώρα, αλλά κακά τα ψέματα δε μπορεί να είναι άμοιρος ευθυνών για την τόσο μεγάλη επιτυχία σε ένα τόσο δύσκολο όμιλο. Τώρα αράζουμε και βλέπουμε μέχρι που θα μπορέσει να φτάσει η ομάδα. Ας παίζουν έτσι και ότι καταφέρουν! Ελπίζω πολλά, το καλό είναι ότι μέχρι και η τύχη, έχει αρχίσει να πληρώνει τα χρέη της! Έτσι κι αλλιώς μέχρι τώρα είμαστε στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης!

Υ.Γ. Την εικόνα τη βούτηξα από το Sport 24. Ας τους κάνω τουλάχιστον λίγο διαφήμιση!

6 σχόλια:

eeVoskos είπε...

Επιτέλους μετά από χρόνια έχει ξανά ελληνικό ενδιαφέρον η 2η φάση του CL! Και εις ανώτερα... γαυράκια!!

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Έτσι για αλλαγή μια στις 10 φορές γίνεστε ομάδα στο Τσουλου συγχαρητήρια

Cybergoulion είπε...

Μου αρέσει που ο καθένας το Champions League το λέει με το δικό του τρόπο! Μπορώ κι εγώ να το λέω ΤσάΛι; Αλλά μήπως το πάρει ο Μήτρογλου μετά και κάνει σούζες!

Ανώνυμος είπε...

-Βλέπω το σώμα σου που είναι σαν κρίνο
-κι από τα μάτια σου το δάκρυ πίνω
-όλη η φύση ανθεί για μας
-ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ !!

Χέσε μας με το γάβρο ρε Γκούλιωνα!
Τόσα χρόνια στη Θεσσαλονίκη ούτε έναν αγώνα δν είδες. Μόνο μαλακ@#%$.., συγνώμη! αυνανιζόσουν με τον υπολογιστή. Αν θυμάμαι καλά, όταν ψάχναμε τις ρίζες μας βρίκαμε ότι καταγόμαστε κι οι δύο από το Αυνανιστάν. Άρα τί το θες το ποδόσφαιρο τώρα? Κάνε κάνα σκίτσο!

Cybergoulion είπε...

Χε, όλο και περιμένεις κάποιος να σου την πει όταν γράφεις για αθλητικά, αλλά φανταζόμουν ότι θα ήταν κάποιος που ξέρει ποιο σπορ είναι ακριβώς το ποδόσφαιρο! Εμείς είμαστε με τα άσπρα κόκκινα. Και μην ξεχνάς ότι και στο Αυνανανιστάν παίζανε μπάλα, μάλλον όχι στο χωριό σου! Ορίστε και βίδεο δια του αλόγου το αηθές. Όταν εσύ τα έβλεπες, εμείς τα γυρίζαμε :-P. Όσο για το τι κάναμε με τον Ψηλό ενώ εσύ έτρωγες τόνους και σήκωνες μπάρες, ρώτησε τον για τα πανυγήρια τη νύχτα με τις πάπιες και το πάρτυ των Ζητάδων! Ψηλέ υπερασπίσου με!

Ανώνυμος είπε...

Μπάρες σήκωνα για καμιά ώρα την ημέρα. Όσο για τους τόνους - τους οποίους εξακολουθώ να καταβροχθίζω μαζί με την κονσέρβα και το είδος είναι πλέον υπό εξαφάνιση - δεν μου στερούσαν καθόλου χρόνο, πάντα είχα μερικούς στο ταγάρι μου, και στο στρατό στο Μ-71 και το μπέργκιν. Είχα λοιπόν όλη την ημέρα να αφιερωθώ απερίσπαστος στον αυνανισμό και άλλα σπορ!
Τέλος, τα γυρίσματα που κάνατε, τα έβλεπα από την καρέκλα του σκηνοθέτη. Κάπου είχε πάει, βρήκα την καρέκλα άδεια και έκατσα!