11 Ιουλ 2007

Θέλω διακοπές!

Πριν λίγο γύρισα από το θερινό σινεμά. Πήγα να δω το λαβύρινθο του Πάνα που μου είχε ξεφύγει σαν ταινία όταν βγήκε και ήθελα να το δω. Τελικά άξιζε πολύ σαν ταινία και εκτός αυτού ήταν και όμορφα στο σινεμά. Όπως και να το κάνεις, άλλη χάρη έχει το θερινό κι ας έχει από δίπλα ποταμάκι με βατραχάκια. Έχει έναν αέρα, μια ηρεμία. Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει, αλλά τελευταία και στη "μπλογκόσφαιρα" επικρατεί μια παράξενη ηρεμία. Όπως και οπουδήποτε αλλού εδώ που τα λέμε. Οι ειδήσεις πήγανε διακοπές, όλοι είναι σε μια κατάσταση ανασυγκρότησης, εμείς έχουμε σχετικά χαλαρώσει οπότε μπορούμε να τακτοποιήσουμε σιγά σιγά τις εκκρεμότητες, όλα είναι σε μια κατάσταση σιέστας. Και ποιός θα ασχοληθεί με το ιντερνέτ όταν έξω έχει ζέστη και μπροστά στον υπολογιστή περισσότερη; Άσε που απ' ότι φαίνεται ο κύριος όγκος των ιστολόγων έχει πάει διακοπές και άφησε τα ιστολόγια στη μοίρα τους. Κουίζ: από ποιούς αποτελείται αυτός ο όγκος άραγε; Αν δεν είχε πάρει φωτιά και η Πάρνηθα να βγούνε στους δρόμους οι μπλόγκερς να διαδηλώσουν, σιγά μην κουνιότανε φύλλο. Καλή κίνηση μια που το έφερε η κουβέντα, μου αρέσουν οι αυθόρμητες διαμαρτυρίες αν και διαφωνώ λίγο με το αίτημα. Κανονικά μια φωτιά είναι αναζωογωνητική για το δάσος. Αν μαντρώνανε τα καμμένα και δε βγαίνανε σπίτια, θα βγαίνανε δέντρα από μόνα τους. Αναδάσωση μάι ας. Τουλάχιστον εκεί καταλήγω εγώ με αυτά που διαβάζω, αν ακούει κανείς δασολόγος θα εκτιμούσα τη γνώμη του. Αυτά με την Πάρνηθα, αυτά με το ίντερνετ. Πάντως φαντάζομαι μέχρι το δεκαπενταύγουστο έτσι θα πάμε, χαλαρά. Είδες τι ηρεμία έχει αν λείπουν όλοι οι δημοσιογράφοι; Στο πνεύμα του κειμένου είναι και το καινούριο απόκτημα του blog, η αντίστροφη μέτρηση μέχρι να την κάνω κι εγώ για διακοπές. Όλα είναι κανονισμένα, εκτός από μια λεπτομέρεια η οποία είναι μεγάλη ιστορία που θα σας πω κάποια στιγμή μόλις τακτοποιηθεί, αισίως ελπίζω... (χμμμ, ακόμη χρωστάω και το οδοιπορικό στην Ιταλία, ε;). Και μέχρι να φτάσει ο μετρητής στο μηδέν ένα μένει να κάνουμε:

ΚΟΥΡΑΓΙΟ!
:-P

10 σχόλια:

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Συντροφε ΣαιμπερΓκουλιον!
Επιτελους σε ξαναβλέπουμε στην μπλογκοσφαιρα! Η μαλλον στην ιστοσφαιρα κατα την ελληνικη τσατρα πατρα μεταφραση του μπλογκερ!
Τελοςπαντων!
Θα συμφωνησω για την αναδασωση αν και δεν προκειται να γινει.. οσο αναδασωση εγινε στο Σειχ Σου και στην Χαλκιδικη και αλλου...
Εννοείται οτι το μονο που χρειαζεται ειναι να δειξουμε υπομονη 20 χρονια - τι ειναι για ενα δασος 20 χρονια?- και να το αφησουμε στην ησυχια του... αλλα βλεπεις οι μπουλντοζες περιμενουν ηρθε η σειρα τους....

ΥΓ: 2 και σημερα για μενα συντροφε! Θα πεταχτω μεχρι χαλκιδικη για μια βδομαδα ετσι για χαλαρωση.. το κυριο μερος των διακοπων φέτος θα γινει μετα τον δεκαπενταυγουστο!
Υπομονη..

Αλέξανδρος Παντελεμίδης είπε...

Ο δικος μου μετρητής έχει μηδενίσει από τις 2-5-2007 (Ημέρα διορισμού). Εύχομαι και σε σένα Σταύρο ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

μη λες τετοια ρε αλεξανδρε και θα μας την πέσει η freecat!!!
;)

underground είπε...

Αααααχχχχ... Πονεμένη ιστορία οι διακοπές. Όσο κι αν θέλω να τις κανονίσω και να δω πια που θα πάω κι εγώ φέτος, τόσο κόντρα μου πάνε όλα. Κάπου θα πάμε, το που και το πότε δεν ξέρουμε!!! Βέβαια αυτό είναι καλύτερο από το να έχω και αντίστροφο μετρητή σαν το κωλοφάνταρο που περιμένει να απολυθεί... ;-)

she smiles είπε...

fetos einai h prwth xronia pou den anypomonw gia diakopes. mhn rwtate giati. apanthsh den exw!
mpania tha kanw(typou-loutra)to praktiko kommati omws den me apasxolei kai polu...opws na nai...opou na nai...me opoia parea na nai!
fetos oi diakopes den exoun programma.mono flou yposxeseis kai mia pithanh episkepsh sta trikala arxes aygoustou.
stavro se poion agro na se psaksw?

she smiles είπε...

_st_ to akousa ayto pou eipes...mhn koitas pou den to sxoliazw...edwsa topo sthn orgh blepeis!

Cybergoulion είπε...

Ναι, ενώ το blog και ο blogger σαν λέξεις ήταν εξαρχής γαμάτες, ε; Εγώ όπως έχω δηλώσει και αλλού προτιμώ τις λέξεις ιστιοσελίδα και ιστιολόγιο. Έτσι κι αλλιώς για σερφάρισμα στο ίντερνετ δε μιλάμε; Ε, φυσική εξέλιξη το γουίντσέρφιν.
Αλεχάνδρο αν και η ευχή σου κρύβει ΑΣΕΠ σ'ευχαριστώ για το πνεύμα. Μια που βλέπω τραβάει το θέμα του δημοσίου, επιφυλάσομαι να επανέλθω με την ακριβή μου άποψη κάποια στιγμή. Έτσι κι αλλιώς ήδη το blog μου πρέπει να έχει περισσότερους δημοσίους υπαλλήλους από οποιαδήποτε υπηρεσία!
Γάτα, δυστυχώς ή ευτυχώς αν προσέξεις το μετρητή του κωλοφάνταρου, αρχές Αυγούστου θα πλατσουρίζω οπότε θα με χάσουν οι αγροί! Τι σε φέρνει προς τα μέρη μας; Μόνο μη μου πεις η βέρα στο δεξί...

Έπεσε η σημαία; 16 και σήμερα ρεεεεεεε!

she smiles είπε...

οχι η βερα στο δεξι....

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

"επεσε η σημαια?" Αυτό ειχα χρόνια να το ακούσω!!!!
Μια και σήμερα για μένα (θα απαναδειοδοτηθω και το 15αυγουστο..)!
Αδειεύομαι Ψαρούκλες και κανω τα μαλλια μου μπούκλες!

ΥΓ freecat εισαι πολύ λαρτζ τυπίσσα τελικά!

she smiles είπε...

υπερπαραγωγη λεμε.....