18 Μαΐ 2007

Lv.80 Goulion of Doom

Για να μη βλέπετε τόσο ελαφρά τον εξοπλισμό μου, πρέπει πρώτα να μάθετε τι τράβηξα για να τον αποκτήσω. Με τι σκοτεινά πλάσματα αναγκάστηκα να τα βάλω. Ας πούμε την κώσα ή κοσιά ή το μαντζαφλάρι του χάρου την πήρα παλεύντας μια μαύρη νυχτά στις πύλες της Μόρια (όχι στη Μέση Γη, χωριό στη Γκασμαδία είναι) με τον σκοτεινό μου εαυτό στα μαρμαρένια αλώνια. Εγώ με γυμνά χέρια όπως φαίνεται στο παραπάνω φωτογραφικό ντοκουμέντο και το dark alter ego μου με το scythe of doom το οποίο λαμπυρίζει γαλάζιο όταν βρίσκονται κοντά μαντρόσκυλα, ροτβάιλερ, πιτ μπουλ και λοιπά συμπαθή τετράποδα. Όπως ήταν φυσικό του έκοψα τον ας και του το πήρα και από τότε καμαρώνει στη συλογή μου. Εκτός του ότι νίκησα και ότι σκοτεινό είχα μέσα μου και από τότε είμαι και πολύ jolly good fellow και κανένας δεν μπορεί να το αρνηθεί. Στο δρόμο της επιστροφής σταμάτησα τον Αστραπόγιαννο, το γενναίο μου άτι στην άκρη του δρόμου και κατούρησα και λίγο!

Και που να σας πω την ιστορία της σφεντόνας!


22 σχόλια:

she smiles είπε...

super duper!
aytos einai o topografos-maxhths!

poluuuuu gelioooooooo!!!!!!

anypomonw na akousw gia thn sfentona!

Cybergoulion είπε...

Αυτό δεν είναι τίποτα... Κάτσε να βρώ που έχω το ημερολόγιο (κανονικό σε χαρτί) που κρατούσα στη διπλωματική! Εκεί να δεις, σου μιλάω για ΈΠΟΣ!

she smiles είπε...

το περιμενω! να ξερεις!

underground είπε...

Οτι να'ναι...ΟΤΙ ΝΑ΄ΝΑΙ!!! Πες μας και για τον αράπη που σε κυνηγούσε και απειλούσε την ανδρική σου φύση με σεχ και βία. Αυτόν, αυτόν που στο τέλος τον έκανες και συνεργάτη σου... :-P

Cybergoulion είπε...

Ε, τι να πω, με έπιασε... Ευτυχώς έτρωγε πολύ όταν ήταν φαντάρος και είχε ακόμη δράση το αντικούκου!

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Φανταζομαι φιλτατε οτι ο ΕΣ σας εστειλε στην Γκασμαδιαν δια να λαβετε την πολεμικην εκπαιδευσην που αρμοζει σε εναν χαρον κραδαινοντα το scythe of doom!
Και ειμαι στην θεσην να το λεγω διοτι και εγω εις την ετερα χωρα -την περιφημην Γκατζολίαν, η οποία ευρισκεται βορείως της Μορντορ- εντριφυσα εις την Εποχην των Αυτοκρατοριων..

Cybergoulion είπε...

Καλά φαντάζεστε, εκεί με έστειλε ο ΕΣ. Και μη ξεχνάμε το μεγαλείο του να ανακαλύπτεις ένα εργαλείο τόσο σπάνιο σε ένα νησί που το μόνο που χρησιμοποιούν είναι ο γκασμάς.

Unknown είπε...

Το άλογο που το έχεις παρκάρει;

holyme είπε...

Το θανατηφόρο κουνέλι των Monty Python στο Quest of the Holy Grail πότε το αντιμετώπισες; Πρίν τη χρήση μαριχουάνας ή μετά;;;; :-)

Cybergoulion είπε...

Ποιά μαριΧουάνα, η παρθένα; Εγώ δεν ξέρω τίποτα κάτι χάπια από την κατοχή παίρνω. Πφφ.. τι κουνέλια και μαλακίες, αν έχεις τη χόλι χαντ γρινέιντ οφ άντιοχ δεν τα βλέπεις και καθόλου... Τι νομίζεις έχω μέσα στη μικρή μαύρη δερμάτινη θήκη πάνω αριστερά στην προηγούμενη φωτογραφία;

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

χολι χαντ γνινειντ οφ αντιοχ!!!
Οι γραφές λεν ότι μόνο το χολυ γκρειλ ειναι πιο ισχυρο!!

Αι μαστ σει αι εμ αμειζντ!

she smiles είπε...

polu mayro-aggliko epese kai den polu-katalabainw...

topografikoi oroi? mpaaaa

holyme είπε...

Τι νομίζω ότι έχεις στη μικρή μαύρη δερμάτινη θήκη πάνω αριστερά στην προηγούμενη φωτογραφία; ;;; Μαριχουάνα, τί άλλο;;; :-)

FreeCat να πας στο τοπικό βίντεο κλάμπ και να πάρεις την ταινία των Μόντυ Πάιθον με το ιερό δισκοπότηρο!Τότε θα σου λυθούν οι απορίες περί γκρίκλις!:-)

Ανώνυμος είπε...

άσε τα lv 80 και τρίχες. εκεί ήμουν κι εγώ! σου είχε δώσει ο ζιώζιας τα cheats και έφτασες εκεί!
mitsakos

Cybergoulion είπε...

Μη ξεχνάς: "I'm too good to be cheating"! Δεν ξέρω τι κάνετε εσύ και ο jumping soldier...

Ανώνυμος είπε...

xreiazomai kai frontisthrio dhladhs gia na parakolou8hsw e?

arxizw ta ma8hmata loipon!

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Γιου χαβ το αττεντ δε χαι σκοολ οφ Ντοομ αντ γουοτς δε Μοντυ παιθονς ιν δειρ κουεστ οφ δε χολυ κρειλ(αντ δε χολυ χαντ γρενειντ οφ Αντιοχ)

she smiles είπε...

τζιζους!

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

εκσακτλυ

she smiles είπε...

XAAAAAA(ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ)

underground είπε...

Χολυ σιτ! Σαμμπαντι τερντ οφ δε γκρικ λανγκουιτς ιν χιαρ! Γουοτ δε φακ???

Ανώνυμος είπε...

oles oi prospatheies na balw hxo sto blog-tsirko mou epesan sto keno....

bohthate geitwnoi!!!