17 Απρ 2007

Time marches on

Κοιτούσα στον υπολογιστή κάποιες φωτογραφίες. Όχι πολύ παλιές, των τελευταίων 4-5 χρόνων. Είναι εκπληκτικό πόσο αλλάζουν όλοι γύρω σου μέσα σε μια πενταετία, χωρίς να το καταλάβεις, επειδή τους βλέπεις συνέχεια. Όταν κοιτάς τους φίλους σου και καταλαβαίνεις ότι δεν είναι πια παιδιά, φαίνονται πλέον διαφορετικοί και ότι έχουν περάσει σε άλλες καταστάσεις, είναι μια εμπειρία που σε αφυπνίζει. Σκέφτεσαι αν θα συμβεί αυτό και σε σένα. Όχι, χειρότερα, σκέφτεσαι μήπως έχει ήδη συμβεί και δεν το έχεις καταλάβει! Μήπως είναι αυτή η αιτία που δεν μπορώ να βρω πια λίγο χρόνο για το Σταύρο; Ή μήπως το να μην έχεις χρόνο για τον εαυτό σου είναι ο καταλύτης που σε αλλάζει; Υπάρχει ελπίδα, το να διαγνώσεις το πρόβλημα είναι το πρώτο βήμα για να το λύσεις. Ποια να είναι η λύση όμως; Και τί κάνει ένας άνθρωπος που ακόμη ψάχνει να βρει τι θα κάνει σαν μεγαλώσει όταν αρχίζει να υποψιάζεται ότι άρχισε να μεγαλώνει; Ουφ, πολλά ερωτήματα, θα τα σκεφτώ όταν μεγαλώσω, προς το παρόν σκεφτείτε τα εσείς και εγώ πάω στην αυλή να παίξω! Ευτυχώς όπως βλέπετε και στην παραπάνω φωτογραφία από το 2003, δεν έχω αλλάξει και πολύ! Βλάξ ήμουν και τότε, απλώς είχα και περικεφαλαία!


Από σήμερα όταν θα είναι κατάλληλο το περιεχόμενο θα σας έχω και soundtrack στο post που θα εκφράζει τη διάθεση. Το συγκεκριμένο δε συνιστώ σε όλους να το ακούσουν, μπορεί να πέσει λίγο βαρύ για κάποια γούστα. Εγώ προειδοποίησα πάντως :-P

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

parakatw fwtografia!parakatw!

underground είπε...

Χμμμ... Το όλο σκηνικό μου θυμίζει κάτι ταινίες του στυλ "Stabrose the Topografian"...

Τώρα τον προβληματισμό σου περι ηλικίας και τα σχετικά φαντάζομαι οτι θα είμαι σε θέση να τον καταλάβω όταν πια φτάσω στην ηλικία σου... Χεχεχε...

Μήπως έβγαλε η Kappa βάσεις για σπαθιά για τη μηχανή σου? Ως άλλος Βουκεφάλας θα είναι...

Η περικεφαλαία σου πάει, να την κρατήσεις! Κρύβει τις... ατέλειες!

elda είπε...

ΑΒΕ ΣΙΖΖΣΤΑΥΡΕ!!!
Οι αναγνώστες σου σε χαιρετούν!!!

Cybergoulion είπε...

@freecat_gr: Παρακάτω δεν έχει τίποτα, οι περικνημίδες είναι μόνο.

@kostas: Δεν το έπιασες το υπονοούμενο, δε με προβληματίζει η ηλικία μου, με προβληματίζει η ηλικία σας ;-) Πέρα από την πλάκα όμως, εσύ που θα φαντάζεσαι αρκετές από τις φωτογραφίες που έβλεπα δε βρίσκεις ότι έχουν αλλάξει αρκετά οι φίλοι μας; Εσύ για λόγου χάρη είσαι ο μισός!

@elda: Ποιός Σιζσταύρος, ο Goulionidas είναι!

she smiles είπε...

metrouses tis thermopules na fantastw...

Cybergoulion είπε...

Για την ακρίβεια με φωνάξανε οι δικοί μας να τις οριοθετήσω γιατί είχανε φασαρίες με τους γείτονες. Πήγα εκεί, έγινε μια ψιλομανούρα, καταλαβαίνεις τώρα!

she smiles είπε...

ma topogarfos kai na mhn kanei manoura...einai dynaton!
kai oi 300 pou eixes parei mazi sou na sou kratane tis stadies?

Cybergoulion είπε...

Άσε, δράμα, διοριστήκανε μέχρι ενός...

Ανώνυμος είπε...

kserw enan pou dioristhke sta merh sas ekei...an xreiasteis kati...

Cybergoulion είπε...

Στο Αριστοτέλειο σπούδαζε; Αν σπουδάζαμε την ίδια περίοδο μπορεί και να τον ξέρω.

Ανώνυμος είπε...

nai kale. an exeis paei to teleytaio 2mhno sto dhmo tha ton petyxes!

holyme είπε...

αχχ Σταύρε, σπαθί είναι αυτό ή χάρικες που με είδες (να γράφω στο πούστ..έεε πόστ :) )