10 Ιαν 2011

Καλοκαιρινές φωτογραφίες

Εντάξει, με 10-15 βαθμούς που είχε Αυγουστιάτικα, δεν είναι και τόσο καλοκαιρινές, οπότε για την εποχή είναι ότι πρέπει. Δεν έχω και πολλά σχόλια, αλλά είναι μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες που τράβηξα το καλοκαίρι στο Λονδίνο. Μερικές από τις κάπου 700 φωτογραφίες που τράβηξα για την ακρίβεια.

Ένα Lockheed Electra, κρεμασμένο από το ταβάνι του μουσείου επιστημών.

Kοπέλα που διαβάζει στο Hyde Park

Μιά άλλη άποψη του Albert Memorial. Το αεροπλάνο δεν τον κουτσούλισε.

Ο Charles I από την Trafalgar square με φόντο το Clock Tower.

Μια κυρία από τη μέση ανατολή (μάλλον) ταΐζει τα περιστέρια στην Trafalgar square.

Φοιτήτρια της διασποράς στην εστία, μιλάει με το σπίτι (μάλλον, δεν έστησα κι αυτί)

Ακροβατικά μπροστά στον Άγιο Παύλο.

Νεαρούλης με ενδιαφέρον χτένισμα, κάνει promotion τατουατζίδικο στο Camden.

Μετά από πολύ κόπο, σχεδιασμό και υπομονή, τελικά καθαρά με τη βοήθεια της τύχης τράβηξα αυτή την υπέροχη φωτογραφία της Tower Bridge.

6 σχόλια:

apos είπε...

Εξαιρετικές φωτογραφίες. Η τελευταία είναι όλα τα λεφτά. Όπως λένε και στη χώρα αυτή, all good things in life come to those who wait.

eeVoskos είπε...

Πολύ καλή επιλογή φωτογραφιών! Θα μπορούσα να σχολιάσω τις 4 τελευταίες μία προς μία ως παρόντας στο εκάστοτε στιγμιότυπο (όπως για παράδειγμα τον πανκ με τον οποίο παραλίγο να πέσει ξύλο!), αλλά ας αφήσω τις φωτογραφίες να μιλήσουν από μόνες τους!

underground είπε...

London... Δεν είμαι σίγουρος για τις εντυπώσεις που μου έχει αφήσει, μιας και είναι ανάμεικτες. Η αλήθεια είναι οτι μου ξύπνησες μνήμες!

Υ.Γ.1: Φοβερό το δείγμα... Οι υπόλοιπες 691 πότε με το καλό??

Υ.Γ.2: Τελικά γιατί γλίτωσε το ξύλο ο τρυποκάρυδος?

Cybergoulion είπε...

@apos: Βασικός λόγος που τις θυμήθηκα, ήταν για να σου δείξω την τελευταία, μια που είσαι και πιο fan του είδους από εμένα. Κι εγώ γι' αυτήν είμαι περήφανος και μην ξεχνάμε και κωλόφαρδος που αποφάσισε στην τελευταία φωτογραφία πριν φύγω, το πουλί να κάνει το μοντέλο!

@eeVoskos: Πήγαμε μαζί στον Άγιο Παύλο και δεν το θυμάμαι; Δεν είχα πιεί και τόσο πολύ την προηγούμενη! Όσο για τον τύπο, ας μην καθόταν μπροστά στο λεωφορείο που τραβούσα τη φωτογραφία. Άσε που η κοπέλα με τις φούσκες λίγο πιο πάνω στο δρόμο, πιο πανκ μου φάνηκε από αυτόν...

@underground: Μνήμες; Ram; Rom; Flash; Πόσα μεγαμπάιτ; Υ.Γ.1: Από κοντά! Υ.Γ.2: Γιατί όσο φλωροπάνκ και να ήτανε, σιγά μην έκανα τσαμπουκά μόνος μου (σχεδόν) στην έδρα του!

Dokimos είπε...

Ayoges oi fwtografies! Sthn punk fash eixe kai mousikh ypokroush, kai an nai ti? :)

Megisth paraleiyh blepw omws kai tha thn pw thn kakia mou, xar xar! Apo opoiadhpote epilogh fwtografiwn apo Londino / Agglia genikotera den prepei na leipei photo me pint(s)...

Cybergoulion είπε...

Μα το holy pint, έχεις δίκιο. Έχω μερικές, αλλά είναι από το κινητό και εκτός από το θέμα δεν έχουν και μεγάλη καλλιτεχνική αξία, μόνο συναισ8ηματική! Θα τις ψάξω για ένα update. Ξέρεις, για λόγους πληρότητας!