14 Ιουλ 2010

Εφ όλης της ύλης

Και έτσι περνάνε οι μέρες του καλοκαιριού. Το μουντιάλ τελείωσε, οι  βουβουζέλες σταμάτησαν και η ζωή γυρνάει στον κανονικό της ρυθμό. Κανονικό, λέμε τώρα, γίνονται διάφορα, αλλά αν δεν παρακολουθείς τηλεόραση μπορείς να είσαι τουλάχιστον ήρεμος. Και η αλήθεια είναι ότι βλέπω πολύ ηρεμία. Όχι τόσο από δουλειά που ήταν λίγο χαλαρά αυτές τις μέρες. Έτσι κι αλλιώς αυτό το έχω προσέξει κι άλλες φορές. Όταν υπάρχουν μεγάλα ποδοσφαιρικά γεγονότα τα πάντα ηρεμούν. Απόδειξη ότι αυτή τη βδομάδα έχουν αρχίσει και πάλι να χτυπάνε τα τηλέφωνα με τους παλιούς ρυθμούς. Η ηρεμία που βλέπω είναι γενική. Η πόλη έχει ψιλοαδειάσει. Δύο ενδεχόμενα υπάρχουν. Ή πήγαν διακοπές νωρίς για να τους έρθει φθηνότερα ή άρχισαν ήδη να μεταναστεύουν. Θα δείξει. Προς το παρόν έχουμε να αντιμετωπίσουμε το ποδοσφαιρικό hangover και την επιστροφή στην πραγματικότητα. Δεν είναι ΔυΝαΤόν αυτό το πράγμα. Ευτυχώς έχουμε τα μεγάλα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο δρόμο για το Europa League από νωρίς φέτος. Και φυσικά τα καμώματα της ομάδας με σήμα τη ζωοτροφή για να γελάμε και λίγο. Μα καλά, πήγανε και βάλανε πρόεδρο τον Κωνσταντόπουλο;
Όχι αυτόν ρε! Αν ήταν αυτός θα ήταν καλά. Τέλος πάντων, υπήρχαν και χειρότερα ενδεχόμενα. Όπως ας πούμε... χμ... ε, όλο και θα υπάρχουν. Κατά τ' άλλα το καλοκαίρι συνεχίζει καυτό,  ο υπολογιστής εκπέμπει ζέστη, το πληκτρολόγιο απαιτεί να κάτσεις στη ζεστή καρέκλα για να γράψεις και η θάλασσα είναι αρκετά χιλιόμετρα μακρυά. Χρειάζεται κανείς τοπογραφικό σε παραθαλάσσιο μέρος; Αν ναι πείτε μου, μην ντρέπεστε! Δέχομαι και το παραθαλάσσιο μέρος μόνο του! Και οι διακοπές φέτος είναι αρκετά φλου από πλευράς μέρους και ημερομηνίας. Προς το παρόν πρέπει να τελειώσουμε μια διπλωματική για να τοποθετήσω χρονικά την πρώτη δόση τους! Ακούτε οι διπλωμάτες; Για την επικαιρότητα δεν έχω κάτι να σχολιάσω. Ότι βρέξει θα κατεβάσει. Με το δρόμο που έχουν χαράξει οι πολιτικοί μας, πρέπει να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε. Ας αρχίσουμε για εξάσκηση να τρώμε όλο και λιγότερο για να μη μας έρθει ξαφνική η νηστεία και πάθουμε σαν το γάϊδαρο του Χότζα, να περπατάμε περισσότερο για να είμαστε φιτ και να κάνουμε οικονομία στα καύσιμα (δύο σε ένα), και φυσικά να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας. Κυρίως σε ξένες γλώσσες και πολεμικές τέχνες. Για να τους δείρουμε και να φύγουμε. Και μια που το έφερε η κουβέντα αν ακολουθήσετε την τελευταία συμβουλή, να ξέρετε ότι δε μπορείτε να βρείτε σχολή νίντζα στο google. Αν βρείτε, δεν είναι πραγματική. Τη σχολή νίντζα, δε μπορείς να τη βρεις, σε βρίσκει αυτή. Και μην ξεχνάτε. Ο νίντζα δεν είναι επάγγελμα, είναι λειτούργημα.

6 σχόλια:

eeVoskos είπε...

Πολύ καλός ο Κωνσταντόπουλος. Ο Άλκης. Δεν ξέρω τι νόημα έχει η επιλογή πολιτικού προσώπου στην προεδρία μιας ΠΑΕ. Μάλλον τώρα με την οικονομική κρίση βγήκαν για αναζήτηση δουλειάς σε άλλα επαγγέλματα.

Διακοπές, πήγαινε καταρχήν κανένα Σ/Κ μέχρι τον Πλαταμώνα για να είσαι καλυμμένος!! Εντός 10ημέρου ο "διπλωμάτης" θα ξέρει να σου απαντήσει για το ...επόμενο "κύμα"!

eeVoskos, aka ο Διπλωμάτης

Cybergoulion είπε...

Προσωπική εκτίμηση, όλα γίνονται για το Βοτανικό. Πολλά τα λεφτά Άρη... Αλλά μιλάμε για τρελά άκυρη ενέργεια! Για το δίπλωμα το έπιασα το υποννοούμενο, αναμένω οδηγίες, όβερ!

apos είπε...

Εγώ λέω να βάλουμε τις καρέκλες και τα πληκτρολόγια να γράφουν posts και να πάμε εμείς καμιά βόλτα.

ΥΓ Όταν λες τα «μεγάλα» παιχνίδια του Ολυμπιακού, εννοείς σε διάρκεια;

Gaurakos είπε...

Σχετικά με αυτό που λέει ο από πάνω μου,για την διάρκεια.Αυτό φέτος λέγεται "Θρυλικός μαραθώνιος" Χαχαχα.
Χμμ δεν έχεις μάλλον άδικο σχετικά με τον Βοτανικό.

Cybergoulion είπε...

Apos, συμφωνώ, αλλά λέω να τα αφήσουμε να τα διαβάζουν κιόλας μόνα τους κι εμείς να παίζουμε με τα κουβαδάκια. Όσο για την απορία την αφήνω μετέωρη, όπως φαίνεται από το σχόλιο είσαι γνωρίζεις από καλό σαρκασμο...

Gaurako, άσε, ταξίδια σε εξωτικά νησιά μας τάζανε και αντί γι' αυτό παίζουμε στην Αλβανία. Καλά απόρησε ένας φίλος μου με την ώρα. Σου λέει, "9:30 το βράδυ είναι; Έχουν προβολείς; Εγώ νόμιζα 9:30 το πρωί για να έχουν όλη τη μέρα μπροστά τους"!

Dokimos είπε...

Dexomai stoixhmata mexri pote tha meinei o neos proedros tu pao-pao-pao,k-pao-na-trelathw... Skefteite na mhn pernane prwtathlima ti tha blepame :)

Gia th zesth, apla tha pw oti koimamai me paplwma ta bradia edw pou briskomai! alla auto exei k ta kaka tu, kathws ta mpania den problepontai fetos...