20 Μαΐ 2010

Ότι να'ναι

Όταν έχω καιρό να γράψω κάτι στο blog, πάντα έχω πρόβλημα πως να ξαναρχίσω. Η λύση είναι πάντα η ίδια: Σα να μη συμβαίνει τίποτα!


Επιτέλους ολοκλήρωσα το τρενάκι στο κοινωνικό μου δίκτυο (προσέχτε ότι έγραψα τρενάκι και όχι τραινάκι, άρχισα να εκσυγχρονίζομαι). Πλέον ότι γράφω στο twitter, εμφανίζεται στο blog και στο facebook, ότι γράφω στο blog μπαίνει σαν παραπομπή στο facebook και στο twitter και στο facebook έτσι κι αλλιώς ότι και να γράψεις αργά ή γρήγορα μπαίνει παντού. Ο κρίκος που μου έλλειπε ήταν η εφαρμογή του twitter για το facebook που δεν έλεγε να εγκατασταθεί. Πλέον μπορώ με μια κίνηση να γράφω την παπαριά που μου ήρθε παντού. Τώρα θα μου πεις τι σε νοιάζει; Φυσικά και σε νοιάζει! Απλώς δεν το ξέρεις ακόμη. Έτσι κι αλλιώς σε λίγο το facebook θα έχει εισβάλει σε όλες τις σελίδες. Τι κακό κι αυτό. Πατάς να δεις μια σελίδα, τσουπ το κουμπί. "Like"; Η μπλε ίλαρα. Κι αν δε μου like; Πως θα εκφραστώ; Τι να πατήσω; Έτσι με τα κοινωνικά δίκτυα! Τι άλλο θέμα; Κρίση; Καλά, ο επόμενος παρακαλώ. Χορτάσαμε κρίση στην tv. Α, ναι. Έχουμε και την αποενοχοποίηση της τσόντας. Μετά τη Τζούλια και τη Μαριάννα, ο τσόντα έφυγε από το σκοτεινό δωμάτιο και πέρασε στο σαλόνι. Με το καλό και στην κουζίνα. Για να κλείσει ο κύκλος. Πως είπαμε τη θέλει ο Έλλην τη γυναίκα; Νοικοκυρά στην κουζίνα, κυρία στο σαλόνι και πουτάνα στο κρεβάτι; Παλιά! Τώρα έχουμε ένα shift για τους γνωρίζοντες γλώσσα μηχανής. Κυρία στην κουζίνα, πουτάνα στο σαλόνι και νοικοκυρά στο κρεβάτι. Δράμα! Βγάλατε άκρη με αυτά που γράφω; Ούτε κι εγώ! Stream of consciousness. Με άλλα λόγια ότι μου'ρθει. Κάτσε, μου ήρθε και τίτλος! Εσείς τον είδατε πιο πριν αλλά εγώ τον έβαλα μόλις. Σαν ταξίδι στο χρόνο ένα πράγμα. Ή σαν το lost! Μη νομίζεις, κι αυτό κάπως έτσι το γράφανε. Τελειώνει κι αυτό, άλλο κακό να μη μας εύρει. Άντε μπας και τους φάει όλους στο τέλος ο χοντρός να ησυχάσουμε. Δύσκολη μέρα σήμερα. Από το πρωί με έχουν ζαλίσει, φαίνεται πιστεύω. Αυτά για την ώρα. Το σημερινό ήταν για να ξεμπουκώσει το σύστημα. Ήταν λίγο περίεργη περίοδος από τότε που σταμάτησα να γράφω, με διάφορα γεγονότα να συμβαίνουν γύρω μου offline, άλλα πολύ καλά, άλλα πολύ κακά. Άλλα θα τα μοιραστώ, άλλα όχι. Πάντως ένα είναι σίγουρο: γύρισα. ΜΟΥΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ (<- σατανικό γέλιο)

7 σχόλια:

apos είπε...

Και έτσι όπως το ευθυγράμμισες το κείμενο ήταν σαν οβίδα, που έπεσε και έκανε πολύ θόρυβο.
Κάπως έτσι έχεις σκοπό να τιτιβίζεις και στο twitter?

eeVoskos είπε...

Ναι, ότι να 'ναι γράφει και στο twitter!! :-)

Juju είπε...

Φιλαράκι όπου και να τα γράψεις αυτά τα ότι να 'ναι, μόνο εμείς οι βλαμένοι θα τα διαβάσουμε. Το fun club σου είναι περιορισμένων θέσεων. Οπότε μην παιδεύεσαι. Στην τελική μας τα λες κι απ' το τηλέφωνο. Να ακούσουμε και τη γλυκιά φωνή σου....






ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ






ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ μετράμε!







ΞΑΝΑ ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ










πάρε και λίγα enter ακόμα:

Kwlogria είπε...

Αυτή η Ντούβλη ρε πούστη, πόσο τελευταία είναι; Πιο τελευταία κι απ'την Τζούλια. Ήμαρτον. Sex in the City of Athens; Αίσχος!

Επίσης, πώς όταν γράφεις κάτι μπαίνει παραπομπή στο facebook; Μπορείς να μου πεις;
Με αγάπη η βλάχα της γειτονιάς σας.

Cybergoulion είπε...

apos, χειρότερα, μπορείς να με κάνεις follow και θα δεις!

voskos, εσύ με έκανες follow και είδες :-P

juju, πρέπει να τα διαδώσουμε όμως, υπάρχουν κι άλλοι βλαμένοι, αλλά είμαστε σκόρπιοι. Ένα enter νομίζω ξέχασες...

κwlogria, σοκαρίστηκα, βλέπεις τσόντες; Δε σε είχα για τέτοιο άτομο! Υπάρχουν τρόποι να το κάνεις, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το twitterfeed ας πούμε που είναι εύκολο (νομίζω) ή το hootsuite που χρησιμοποιώ, αλλά είναι πιο πολύπλοκο. Αν με κάνεις φιλενάδα στο facebook θα σου τα πω πιο αναλυτικά!

Kwlogria είπε...

Δε βλέπω ΤΕΤΟΙΕΣ τσόντες, βλέπω ποιοτικές, σε παρακαλώ. Το εξώφυλλο είδα της Ντούβλη κι ένα βρωμιάρη γέρο να το αγοράζει από μαυρούλη στο δρόμο. Φαντάζομαι αυτό ονειρεύονταν και η Ντούβλη και η Αλεξανδράτου.
Για να γίνουμε φιλαράκια πρέπει να σε βρω και ως cybergoulion δε σε βρίσκω. Αν έχεις να μου πεις άλλο όνομα, πες το. Αλλιώς δεν ξέρω. Καλημέρες!

Cybergoulion είπε...

Άσε, σε εντόπισα εγώ!