8 Μαρ 2010

Ισότητα στο παρκάρισμα τώρα!

Ίσα που πρόλαβα να γράψω κάτι κι εγώ για τη σημερινή γιορτή. Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες λοιπόν και με την ευκαιρία αυτή, καθώς και τη λοιπή επικαιρότητα (για τα νταραβέρια μας με τους γερμανούς λέω, δεν έχει μπουκάλι το post), ας δούμε και μερικές ακόμη φωτογραφίες από τη χώρα των φτηνών επιτοκίων.
Οι άνθρωποι λοιπόν είναι πολύ μπροστά, αντιλαμβανόμενοι τις ιδιαιτερότητες του ατόμου μέσα σε όλη αυτή την ισότητα που μας περιτριγυρίζει, σκεφτήκαν τεχνοκρατικά με την ψυχρή λογική που τους χαρακτηρίζει και τι κάνανε;



Μα φυσικά βάλανε στα πάρκινγκ τους, εκτός από τις θέσεις για τους αναπήρους και ειδικές θέσεις μόνο για γυναίκες! Τι διαφορά έχουν; Είναι λίγο φαρδύτερες από αυτές των αναπήρων... (εντάξει υπερβάλω, πάνω κάτω το ίδιο έιναι)


Και βέβαια, όλοι είναι χαρούμενοι (εκτός ίσως από τους φαναρτζήδες τους).


Φυσικά εμείς που δεν είμαστε κουτόφραγκοι και υποθέτοντας πρώτα ότι είχαμε πάρκινγκ και ότι θα έβαζε κάποιος μέσα το αυτοκίνητο αντί να παρκάρει τζάμπα πάνω στο πεζοδρόμιο και λοιπούς κοινόχρηστους χώρους, αν το κάναμε αυτό τι θα γινότανε; Θα παρκάρανε όλοι εκεί εκτός από τις γυναίκες, οι οποίες θα διαμαρτυρότανε και θα ζητούσανε να καταργηθεί πάραυτα αυτό το ρατσιστικό μέτρο που προσβάλει την προσωπικότητα τους ως οδηγώνε!

7 σχόλια:

Dokimos είπε...

Xaxa, wraia xronia polla euxesai esy!! :)

entaxei, oi typoi blepoun sto mellon kalytera apo olous mu fainetai...
sorry ladies!

holyme είπε...

Ρε, υπάρχουν ειδικές θέσεις για γυναίκες στα πάρκινγκ γιατί είναι πιο κοντά στο ασανσέρ-σκάλες εξόδου-φως προκειμένου αν είναι μόνες τους να μην έχουν να διανύσουν μεγάλη απόσταση στο πάρκινγκ το βράδυ και τις επιτεθούν για ληστεία-βιασμό!
Αλλά εσύ ο μισογύνης τι θα έλεγες!:-) (πω πω, ούτε τρανσέξουαλ να εγχειριζόμουν την άλλη εβδομάδα!!)

Cybergoulion είπε...

Φράου Καστράτο, άσε την εγχείρηση, δε σου χρειάζεται! Είσαι κούκλα κι έτσι. Αυτό που λες είναι πολύ λογικό και ντρέπομαι για το λογαριασμό μου, που δεν το σκέφτηκα. Αλλά με το πολιτικώς μη ορθό γαϊδουρινό ανδρικό μυαλό μου, δε μπορώ παρά να μη σκεφτώ τα εξής:

1. Έτσι τους είπανε για να μειώσουν τις αντιδράσεις. Πολύ έξυπνο, το ομολογώ.

2. Σε περίπτωση επίθεσης, ο πλησιέστερος ικανός να συνδράμει αποτελεσματικά άνδρας θα βρίσκεται δύο πατώματα πάνω! Φυσικά οι ανάπηροι που βρίσκονται γύρω θα κάνουν ότι μπορούν με τις πατερίτσες και τα καροτσάκια τους, διότι έτσι είμαστε εμείς οι άντρες! (βλέπεις με τι τακτ απέφυγα να προσβάλω στο ίδιο ποστ και τους ανάπηρους;). Και στο κάτω κάτω τι εννοείς; Οτι μια γυναίκα δεν είναι ικανή να υπερασπιστεί τον εαυτό της; Σεξιστικό γουρούνι!

3. Είναι πιο κοντά στην κουζίνα!

holyme είπε...

Μπουάχαχαχα :-)

holyme είπε...

Μπουάχαχαχα :-)

holyme είπε...

Καλέ;Αλήθεια δεν θέλω επέμβαση; :-)

Venia είπε...

na ton akous ton trikalo ;)