23 Φεβ 2010

Μπλοοοοοοοοοοοοοοοο..... γκντουπ

(ο τίτλος είναι ο ήχος ενός μπλογκ που πέφτει στο κενό)

Τόσο καιρό μετά την τελευταία ανάρτηση -ας την πούμε- δε μπορώ παρά να αναγνωρίσω ότι το ιστολόγιο μου έχει ένα μικρό πρόβλημα. Αναναρτησία θα μπορούσε να είναι η επιστημονική ορολογία και έχει να κάνει με τη συχνότητα ή μη (μη) των αναρτήσεων. Αυτό από μόνο του δεν είναι κακό, θα μπορούσα να το αφήσω σβήσει στη σιωπή, αλλά επειδή βλέπω στα στατιστικά μου ότι ακόμη κι έτσι υπάρχουν αρκετοί που επιμένουν να το επισκέπτονται, δε μου πάει ρε γαμώτο. Η αλήθεια είναι ότι περνάω μια μη δημιουργική περίοδο στην υπολογιστική μου καριέρα, δε γράφω, δε σκιτσάρω, δεν προγραμματίζω και από σχέδια στη δουλεία, ίσα που τα κάνω γιατί πρέπει. Ίσως είναι ο χειμώνας και οι βροχές που με έχουν συνέχεια στο γραφείο και με έχει πιάσει η βαρεμάρα μου, δεν ξέρω. Μια δυό μέρες που έκανε καλό καιρό επανήλθα πάντως οπότε υποθέτω ότι είναι εποχικό. Κατά τ' άλλα πάντως καλά είμαι, οπότε μπορείτε τουλάχιστον να απαλλαγείτε από αυτό το άγχος! Να είναι λες η κρίση που έχει χτυπήσει και τα blog; Μήπως τα φορολογήσανε κι αυτά και δεν το κατάλαβα; Ας μη δίνω ιδέες, έτοιμοι είναι! Από την άλλη πάλι λόγω κρίσης θα έπρεπε να ξύνεται περισσότερο ο κόσμος, άρα να γράφει και περισσότερο. Θα μου πεις, γράφει στο facebook και θα σου πω ναι. Θα μου πεις γράφει και στο twitter και θα σου πω πάλι, κοίτα στη δεύτερη στήλη δεξιά. Ε, αυτό είναι, γράψε τον ένα, γράψε τον άλλο, φθείρονται τα δάχτυλα, τι νομίζεις. Ναι, δάχτυλα, για πληκτρολόγηση μιλούσαμε πρόστυχοι! Και σκεφτόμαστε τα δάχτυλα και δεν αναλύουμε κοσμοϊστορικά γεγονότα. Χώρισε η Μενεγάκη, γράψε! Χώρισε ο Μικρούτσικος, γράψε (με κεφαλαία)! Τρίζουν οι καρέκλες στο δημόσιο, γράψε (αυτό κανονικά στο πληκτρολόγιο)! Όλοι χωρίζουν, η Ολυμπιακή παντρεύεται, γράψε... Ίσως γι' αυτό ξαναγυρνούν στις επάλξεις ιστορικοί blogger όπως η γάτα του Νίκου Δήμου και η άσωτη ραδιοπιτσιρικαρία. Αλλά θα μου πεις, ποιός τους χε, εδώ ξεσκόνισε η freecat και το έριξε στο ραδιόφωνο ο Stathis957. Ξεσκονίστε τα blog σας λοιπόν, μας περιμένουν μεγάλες μέρες. (Να δούμε και τι μας περιμένει το βράδυ τώρα).

Bonus (malus) απκάτ. Ιστορικό ντοκιουμέντο, αλληλογραφία μεταξύ συναδέλφων τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του γραφείου. Αχ, τα νιάτα! (προσοχή, ακατάλληλο για ανηλίκους, ακούς Έβελυν;)



Υ.Γ. Άντε και του χρόνου σπίτια μας!
Υ.Γ.2. Ξέρω, ξέρω χρωστάω αναρτήσεις - φωτογραφίες! Γράψτα και :'(

7 σχόλια:

Dokimos είπε...

Ti egine, se epiase blogo-krish pali? Auth thn adraneia pou se tyranna kairo twra, na thn postareis!

ps: bravo, wraies yposxeseis gia afierwma sto makrino Amerika edwses alla sthn praxh...........................

ps2: foberh h analysh - eidika oi enallaktikes eishghseis! :)

Cybergoulion είπε...

Έτσι, αν βλέπω σχόλια θα επανέλθω! :-)

Φεύγω τώρα, kick off!

she smiles είπε...

epistrofh sto blogging giati einai ftino kai oi epoxes einai dyskoles :P

h alliws grafe giati xanomaste!

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Έτσι! Επιστροφή στο μπλογκινγκ αλλά κάνε και εσύ μια ανανέωση!
Πάρε αυτό και γίνε πειρατής και εσύ!!!

Cob είπε...

Xaxaxax!!! Με έκανες και γέλασα μετά απο καιρό!!! Είσαι "τρελός"!!!

Cybergoulion είπε...

Ωραία, βλέπω μαζευόμαστε σιγά σιγά. Αφού κατάφερα να κάνω να σχολιάσει και τον Κομπόστα, είμαστε σε καλό δρόμο!

Unknown είπε...

Μπράβο ρε ξάδερφε, επιτέλους είχα κι εγώ κάτι να διαβάσω.....Συνέχισε έτσι!!!

Υ.Γ.: Μήπως να κάνω κι εγώ ένα blog, που όσο να 'ναι έχω και ιδέες για θέματα;;;... Γιατί αν περιμένω απ' τους υπάρχοντες bloggers...........

Υ.Γ.2.: Κι εγώ περιμένω φωτό από το μεγάλο ταξίδι......