5 Ιουν 2006

Rally Acropolis


Την Κυριακή πήγαμε στο Ολυμπιακό Στάδιο να δούμε τη 2η υπερειδική. Πολύ ωραίο πράγμα να είσαι μέσα σε ένα γήπεδο και να βλέπεις αυτοκίνητα να κάνουν κόντρες. Έχω και άλλες φωτογραφίες πιο εντυπωσιακές (με αυτοκίνητα) αλλά είναι τραβηγμένες με τη μηχανή του Γιάννη και δεν τις έχω ακόμη στα χέρια μου, οπότε αρκεστείτε σε αυτή με εμένα μπροστά από την πίστα. Κατά τ'άλλα ήταν πολύ καλή η διοργάνωση, αλλά ως συνήθως το εισπρακτικό μυαλό του Έλληνα(-ρα) έκανε το θαύμα του (2 υπερειδικές, αυξημένο εισητήριο) με αποτέλεσμα το γήπεδο στο μεγαλύτερο μέρος του να είναι άδειο. Εμάς δε μας πείραξε γιατί το θέαμα ήταν πολύ απολαυστικό τόσο από τους μεγάλους όδηγους, όσο και από τις μικρότερες συμμετοχές που έδειξαν να το φχαριστιούνται. Προσωπικά μου άρεσε ο Μοσχούτης που μπήκε -με την πρώτη και τη δεύτερη ταχύτητα να λείπουν από το κιβώτιο- για να τελειώσει το ράλλυ και τερμάτισε με το evo να βγάζει φλόγες! Επίσης πάρα πολύ ο Χαλκιάς που έβγαλε όλη τη διαδρομή με τις μπάντες και τερμάτισε και μισό αυτοκίνητο μπροστά από τον αντίπαλο του.

Στα χάιλάιτς της διοργάνωσης να σημειώσουμε τη υπέροχη (αν και άσχετη με το θέμα) εθνική μας Έλενα Παπαρίζου η οποία είμαι σίγουρος πλέον ότι ταυτίζεται σαν πρόσωπο με τον θρυλικό Ασπρομπουμπούλη, το γνωστό αρνάκι που εμφανίζεται σε άσχετα ανέκδοτα. Απορία: Οι φιλανδοί αναλογικά, για τα επομενα 2-3 χρόνια ότι εκδήλωση κάνουν δε θα πρέπει να καλούν και τους Lordi; Δεν τους χαλάει. Τώρα θα μου πεις μπορούσαμε να είμαστε και χειρότερα, να είχε κερδίσει η Βίσση! Να σημειωθεί επίσης ότι έγινε αισθητή η απουσία του Αρχιεπίσκοπου Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος θα μπορούσε να κάνει πολλές διδακτικές δηλώσεις μπροστά σε τόοοοσο (λέμε τώρα) κόσμο που παρακολουθούσε το ιβέντ! Ή ακόμη θα μπορούσαμε να βγάλουμε και το Ντατσούν με τα καρπούζια από την τελετή λήξης των ολυμπιακών να κάνει μπαντιλίκια στην πίστα!

Πέρα από την γκρίνια μου πάντως, αλήθεια μου άρεσε. Ήταν σαφώς πιο ξεκούραστο και εντυπωσιακό σε σχέση με τις ειδικές διαδρομές που έχω πάει, αν και εκεί είναι τελείως άλλη φάση. Βέβαια εκεί που τις μαζέψανε όλες γύρω από την Αθήνα δεν είναι πλέον και τόσο εύκολο να τις φτάσω από τα Τρίκαλα, οπότε ήταν καλή εναλλακτική. Άντε και του χρόνου!

3 σχόλια:

eeVoskos είπε...

Κι αναρωτιόμουν που χάθηκες τόσες μέρες... :-)
Ζηλεύωωωω!

holyme είπε...

Καλόοοο, πρέπει να ήταν τέλειο το Ραλλι Ακρόπολις!Εγώ ετοιμάζομαι για το δικό μου ράλλι "Διάδοχος" που την αναμένω από 4 Ιουλίου και μετά:-)!Οπότε δεν πάω πουθενά;-)!!!!!

Ανώνυμος είπε...

I love your website. It has a lot of great pictures and is very informative.
»