28 Απρ 2006

Wi Fi hotspot

Θέλω να ευχαριστήσω τη forthnet που πουλάει ασύρματα router σε άτομα που νομίζουν ότι η ασφάλεια είναι μόνο υπηρεσία της αστυνομίας...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υποθετω μιλας για τρικαλα. Για πεσμου, τι ταχυτητα παιζει το δωρεαν ασυρματο δικτυο και σε ποιες περιοχες εχεις προσβαση? Λειπω κατι μηνες και δεν εχω ιδεα τι παιζει.

Cybergoulion είπε...

Το σχόλιο μου δεν ήταν για το e-Trikala, αλλά για τον ευγενικό (εν αγνοία του) e-Γείτονα ο οποίος έχει ενεργοποιήσει το wireless στο router του με τις default ρυθμίσεις ;-)

Για το e-Trikala τώρα που θες να μάθεις έχουν μπει κεραίες στο ρολόι, το δημαρχείο, το γήπεδο, τη ΔΕΗ, τη Μετεώρων και νομίζω στην πλατεία και το πάρκο Ματσόπουλου. Όπου πιάνει είναι πολύ καλό και γρήγορο, ανάλογα βέβαια και το φόρτο του κόμβου τη δεδομένη στιγμή. Αν είσαι σχεδόν μόνος είναι ΠΟΛΥ γρήγορο. Θα μπορούσαν βέβαια να είχαν και μια ιστοσελίδα της προκοπής, μια ώρα έψαχνα να βρώ κανένα χάρτη που να δείχνει και τις κεραίες για να σου βάλω παραπομπή και βαρέθηκα! Άσε που θέλει ντε και καλά explorer...

Cybergoulion είπε...

πλατεία = πλατεία αγρότισας...

Ανώνυμος είπε...

dhladh me safari(mac) den exw elpida?

Cybergoulion είπε...

Να μπεις στο δίκτυο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, έχω μπει με διάφορα είδη ηλεκτρονικών συσκευών που έχουν browser. Για τη σελίδα www.e-trikala.gr τώρα που είναι φτιαγμένη με τα στάνταρ του exploder, μην ελπίζεις ότι θα τη δεις σωστά... Από την άλλη πάλι δεν νομίζω και να θέλεις να τη δεις!

Άλλα πέρα από αυτό, αν μένεις κάπου ψηλά ή σε ανοιχτό μέρος κοντά σε κεραία τότε είσαι από τους τυχερούς που έχουν και πρακτικά σύνδεση, ανεξαρτήτως λειτουργικού..

Ανώνυμος είπε...

Interesting website with a lot of resources and detailed explanations.
»

Ανώνυμος είπε...

Super color scheme, I like it! Good job. Go on.
»