11 Φεβ 2006

Μαθήματα οδήγησης



Η σωστή οδήγηση δεν είναι εύκολο πράγμα. Δεν υπάρχουν στιγμές που νομίζεις ότι ο μόνος που ξέρει να κυκλοφορεί στο δρόμο σωστά είσαι εσύ; Πλάνη μεγάλη! Ο μόνος σωστός τρόπος οδήγησης είναι αυτός που φαίνεται στο παραπάνω flashάκι! Δηλαδή όταν λέμε φαίνεται, φαίνεται όταν κάνεις κλικ επάνω στην εικόνα, μη γελάτε οι κομπιουτεράδες, για μερικούς ίσως δεν είναι τόσο προφανές!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΟUMEROBIS TALKING:
ΡΕ ΣΥ ΚΛΑΙΩ!ΓΕΛΑΣΑ ΚΑΙ ΜΕ THN ΟΔΗΓΗΣΗ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒLOG ΤΟΥ "ΓΙΑΤΡΟΥ", ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ COWΤΟSΤ-ΙΕΡA (ΕΛΠΙΖΩ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΤΙΕΡΑ...ΕΙΝΑΙ?)
ΕΧΕΙΣ ΧΙΟΥΜΟΡΡΡΡ ΑΛΑΝΙΑΡΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΕ!
ΑΥΤΑ...
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΔΩΡΟ...ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΤΟΣΤΙΕΡΑ!

Cybergoulion είπε...

Θέλω μια κοτοτοστιέρα παρακαλώ αν γίνεται που είναι και της μοδός! Πάντως όταν έβγαζα φωτογραφία την τοστιέρα σκεφτόμουν το γνωστό φλυτζάνι με το γνωστό γουρούνι! Μπορείς να μου το στείλεις να το Blogάρω κι αυτό (αν όχι ολόκληρο μια φώτο ρε συ!);

Α και πλίιιζ, αν γίνεται ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ!!!!!

holyme είπε...

Μα γιατί γράφετε κεφαλαία;Τυφλοί είμαστε; χι χι χι!Λοιπόν το είδα αυτό με την οδήγηση..μιλάς εσύ ρε για οδήγηση; Πού η ταχύτητά σου στην άσφαλτο μετριέται σε ποσοστό του c; (όπου c η ταχύτητα του φωτός και δεν θέλω γέλια από εσάς τους φυσικούς;-) )!Έτσι όπως πας θα πεθάνουμε κι εσύ θα είσαι ο ίδιος...:-)

ΥΓ:Προσοχή στο κοτόπουλο γιατί μπορεί να γίνει κοτό-τον πουλο αν το φάτε live και είναι άρρωστο!!!!